Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazzo Oasi del Sole

 
Terrazzo Oasi del Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Oasi del Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighedens terrasse er det absolutte trækplaster her. Herfra kan I skue ud over byen med dens historiske tage og kirkeklokker og havet i baggrunden. Den historiske ejendom består af tykke mure i tufsten, som gør, at indeklimaet vil føles svalende på selv de varmeste dage i løbet af sommeren.

Stueplan

Når du træder ind i lejligheden i stueplan, møder du først et lyst opholdsrum med en dobbeltsovesofa lcd tv, spiseplads og køkken med ovn, mikrobølgeovn og elkedel. Derudover er der på denne etage et badeværelse med toilet og bruser.

Læs mere om Terrazzo Oasi del Sole

1. sal

Oppe på 1. sal finder I et soveværelse med dobbeltseng og direkte adgang til endnu et badeværelse. Derudover er der også et soveværelse med en enkeltseng.

2. sal

Heroppe er der adgang til den fantastiske terrasse på ca. 20 m², hvorfra I har et fint vue ud over byen og havet. Før I træder ud på terrassen finder I en vaskemaskine. Der er desuden wi-fi i hele ejendommen - og efter sigende skulle dækningen oppe på terrassen være ganske god.

Skjul teksten
 
 
search map