Anmeldelser af Terrazza Soglime

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Soglime

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Soglime som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Soglime. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk bolig tæt ved alt

Vi var 9 personer i vores familie og alle syntes, vi kom til en unik og god indkvartering i dette hus med 4 etager og en tagterrasse med en fantastisk udsigt. Huset er beliggende i den gamle bydel, og det er tæt på alt. Vi elsker at lave mad til os selv, og køkkenet var godt udrustet. Spisestuen var smukt med sin kuppel og med masser af plads til alle.

Anbefaling til kommende gæster

Vi havde 2 lejebiler til vores rådighed. Der er gode parkeringsmuligheder i nærområdet, men ikke på gaden, hvor huset ligger.

Terrazza Soglime
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Soglime
Hus med 8/10 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Herlige dage i Monopoli

Vi var 8 voksne (Ann og Anders og vores 3 voksne børn med kærester / veninder) og lille Alfred 9 måneder. Vi trivedes fantastisk godt i huset, der fungerede godt for os, selv om blev stønnet lidt over trapperne sommetider (god motion) Specielt plus for køkkenet som var utroligt godt udstyret.

Beliggenheden er fantastisk i den gamle bydel med den nærmeste strand omkring 200 m væk og god adgang til gode restauranter og shopping i nærheden. De dagligvarer vi havde brug for var til rådighed i specialbutikker eller supermarked i nabolaget. De shoppinglystne syntes godt om den brede vifte af butikker med tøj, sko, etc. inden for gåafstand.

Vi dyrkede også lidt motion dernede og gang- og cykelstier bød på dejlige løbeture om morgenen, før det blev for varmt.

Vi blev meget godt modtaget af repræsentanter fra Hello Apulien og rengøring fungerede perfekt.

Det som kunne forbedres er møbleringen på tagterrassen, som ikke holder samme klasse som resten af ??huset. Her ville først og fremmest et stort stabilt bord med plads til 10 personer være på sin plads.

Anbefaling til kommende gæster

Vi havde en lejebil, men havde ikke brug for den, da det var let at tage toget fra Bari lufthavn til Monopoli. På den anden side er det godt at vide, at der ikke er nogen taxier i Monopoli. Ved udflugter (Alberobello anbefales) er en bil naturligvis et must.

Terrazza Soglime
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Soglime
Hus med 8/10 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Fungererede ustabilt. Koblede på og af hele tiden
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 8 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Drømmen om Italien sand...

Hvilken dejlig lejlighed: Dejlige værelser med gode dobbeltsenge (muligvis noget kort for en høj mand) og godt udstyret køkken. Alt er pænt og rent, en dejlig terrasse uden indsyn og med en fantastisk udsigt.
Det er tæt på havet med en lille strand og flere gode strande er inden for gåafstand.
Restauranter og cafeer rundt om hjørnet, og også en frugt og grønt marked på torvet nogle blokke væk - kunne ikke have haft en bedre weekend.
Er blevet Italien / Monopoli discipel!!

Anbefaling til kommende gæster

Vi ankommer sent om aftenen og lejede en bil for de 8 mil fra Brindisi til Monopoli. Læs kortet for at finderundt blandt stræderne GPS farer vild! Efter lidt cirkuleren fandt vi parkering i nærheden af indkvartering, man skal holde på højre side, venstre er til gående! Inde i det historiske centrum man man dog ikke parkere.

Terrazza Soglime
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Soglime
Hus med 8/10 sovepladser (med terrasse og havudsigt)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 8 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Ingrid fra Porsgrunn i Norge boede på Terrazza Soglime i Monopoli fra d. 18. til d. 29. september 2012.

Vi havde en meget god tur og vi var meget tilfredse med huset - da vi først havde vænnet os til de 63 trappetrin fra gadeniveau til tagterrassen.
Ikke et sted for folk med dårlige ben eller åndenød. Huset var veludstyret, rent og ordentligt.
Det var morsomt at bo på "italiensk vis" med naboer tæt på. At huset lige overfor var under restaurering og trykluftsboret startede kl. 07.00 om morgenen blev taget med godt humør og lukkede skodder.
Kort afstand til alt, både morgenbad og restauranter og dejlig mad.
Vi havde lejet bil og besøgte flere af de seværdigheder "Hello Apulia" anbefalede. Trulli landsbyen var morsom og seværdig.
Matera anbefales.
Badestrandene i Polignano A Mare skal opleves!
I hos In-Italia har som sædvanlig gjort et prima arbejde. Vi har bestil hos jer før og vil nok gøre det igen næste gang Italien kalder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Karin og rejseledsagere fra Hovmantorp i Sverige boede på Terrazza Soglime i Monopoli 16-30. juni 2012.

Vores Italienophold var helt fantastisk !!!

Vi stortrivedes i Monopoli. Huset vi lejede var supergodt. Meget rent og ryddeligt. Har aldrig lejet et hus, der har været så pænt og rent, og det værdsætter vi højt.
Agenturet Apulien var helt vidunderligt. Fik utrolig meget hjælp og de gjorde alt meget hurtigt. Hjalp os t.o.m til hospitalet da det var nødvendigt i egen private bil og tolkede for os. De var helt utrolige. Mange tak til dem.

Der var rigtig mange supermarkeder tæt ved. I huset som vi lejedei, og som havde mange trappetrin (63 for at være nøjagtig) var der gelænder til trapperne på alle etager, som hjalp, da vi havde en med os, der gik på krykker. Huset havde også wi-fi (trådløst internet), hvilket er godt for jer at vide.

Vi havde ingen bil, men togforbindelserne fungerede virkelig godt og var billige. Det fungerede meget bedre end her i Sverige, og det siger ikke så lidt. Vi fløj fra København til Brindisi, derefter bus og tog til Monopoli.
Informationen fra jer på In-Italia har også været virkelig god, og vi har fået hurtige svar, når vi har undret os over noget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 5 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map