Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazza Soglime

 
Terrazza Soglime er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Soglime er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Huset er fordelt på flere etager, hvilket gør det optimalt for såvel mindre som store selskaber eller familier.

Uimodståelig tagterrasse

Foruden den ideelle beliggenhed i centrum med både restauranter og butikker lige uden for døren, så har huset også en dejlig tagterrasse med bord, stole og solstole for dem, der vil nyde Apuliens mange skønne soltimer i ro og mag.

Læs mere om Terrazza Soglime

Terrazza Soglime 8/10 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Huset er fordelt på fire etager. Gennem entréen, som nås ad en lille sidegade, kommer du ind i et lille opholdsrum med TV og sovesofa til en enkelt person. Her findes der også badeværelse med toilet og bruser samt badekar og seperat vaskerum med vaskemaskine. På næste etage, der nås via en letfremkommelig trappe (der går op igennem hele huset), finder du en rummelig spisestue med langbord og 6 stole. Der kan dækkes op til 10 personer ved at bruge stolene i de andre rum. På samme etage ligger der også et stort køkken med fire kogeplader, elkedel, mikrobølgeovn, køle- og fryseskab samt fire barstole rundt om et barbord, hvori der er indbygget en vask.

På etagen ovenover er der et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med dobbeltsovesofa samt eget badeværelse med toilet og bruser. På næste etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt eget badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for at få opsat en ekstra seng i huset. I huset findes der desuden en barneseng og en barnestol.

I toppen af huset finder du husets populæreste spot, nemlig den møblerede terrasse. Her er der bord, stole og endda solstole. Herfra har du ikke bare en fin havudsigt, men også skøn udsigt over den gamle bydel med hele otte kirker - heriblandt byens domkirke.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Corte dei Messapi

Muro Leccese, Apulien

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Sotto Le Cummerse

Locorotondo, Apulien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Apulien

search map