Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazza Soglime

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Huset er fordelt på flere etager, hvilket gør det optimalt for såvel mindre som store selskaber eller familier.

Uimodståelig tagterrasse

Foruden den ideelle beliggenhed i centrum med både restauranter og butikker lige uden for døren, så har huset også en dejlig tagterrasse med bord, stole og solstole for dem, der vil nyde Apuliens mange skønne soltimer i ro og mag.

Læs mere om Terrazza Soglime

Terrazza Soglime 8/10 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Huset er fordelt på fire etager. Gennem entréen, som nås ad en lille sidegade, kommer du ind i et lille opholdsrum med TV og sovesofa til en enkelt person. Her findes der også badeværelse med toilet og bruser samt badekar og seperat vaskerum med vaskemaskine. På næste etage, der nås via en letfremkommelig trappe (der går op igennem hele huset), finder du en rummelig spisestue med langbord og 6 stole. Der kan dækkes op til 10 personer ved at bruge stolene i de andre rum. På samme etage ligger der også et stort køkken med fire kogeplader, elkedel, mikrobølgeovn, køle- og fryseskab samt fire barstole rundt om et barbord, hvori der er indbygget en vask.

På etagen ovenover er der et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med dobbeltsovesofa samt eget badeværelse med toilet og bruser. På næste etage er der et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge samt eget badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for at få opsat en ekstra seng i huset. I huset findes der desuden en barneseng og en barnestol.

I toppen af huset finder du husets populæreste spot, nemlig den møblerede terrasse. Her er der bord, stole og endda solstole. Herfra har du ikke bare en fin havudsigt, men også skøn udsigt over den gamle bydel med hele otte kirker - heriblandt byens domkirke.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Soglime

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Soglime som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Soglime. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Soglime

Fantastisk bolig tæt ved alt

Vi var 9 personer i vores familie og alle syntes, vi kom til en unik og god indkvartering i dette hus med 4 etager og en tagterrasse med en fantastisk udsigt. Huset er beliggende i den gamle bydel, og det er tæt på alt. Vi elsker at lave mad til os selv, og køkkenet var godt udrustet. Spisestuen var smukt med sin kuppel og med masser af plads til alle.

Læs mere

Herlige dage i Monopoli

Vi var 8 voksne (Ann og Anders og vores 3 voksne børn med kærester / veninder) og lille Alfred 9 måneder. Vi trivedes fantastisk godt i huset, der fungerede godt for os, selv om blev stønnet lidt over trapperne sommetider (god motion) Specielt plus for køkkenet som var utroligt godt udstyret.

Beliggenheden er fantastisk i den gamle bydel med den nærmeste strand omkring 200 m væk og god adgang til gode restauranter og shopping i nærheden. De dagligvarer vi havde brug for var til rådighed i specialbutikker eller supermarked i nabolaget. De shoppinglystne syntes godt om den brede vifte af butikker med tøj, sko, etc. inden for gåafstand.

Vi dyrkede også lidt motion dernede og gang- og cykelstier bød på dejlige løbeture om morgenen, før det blev for varmt.

Vi blev meget godt modtaget af repræsentanter fra Hello Apulien og rengøring fungerede perfekt.

Det som kunne forbedres er møbleringen på tagterrassen, som ikke holder samme klasse som resten af ??huset. Her ville først og fremmest et stort stabilt bord med plads til 10 personer være på sin plads.

Læs mere

Drømmen om Italien sand...

Hvilken dejlig lejlighed: Dejlige værelser med gode dobbeltsenge (muligvis noget kort for en høj mand) og godt udstyret køkken. Alt er pænt og rent, en dejlig terrasse uden indsyn og med en fantastisk udsigt.
Det er tæt på havet med en lille strand og flere gode strande er inden for gåafstand.
Restauranter og cafeer rundt om hjørnet, og også en frugt og grønt marked på torvet nogle blokke væk - kunne ikke have haft en bedre weekend.
Er blevet Italien / Monopoli discipel!!

Læs mere

Ingrid fra Porsgrunn i Norge boede på Terrazza Soglime i Monopoli fra d. 18. til d. 29. september 2012.

Vi havde en meget god tur og vi var meget tilfredse med huset - da vi først havde vænnet os til de 63 trappetrin fra gadeniveau til tagterrassen.
Ikke et sted for folk med dårlige ben eller åndenød. Huset var veludstyret, rent og ordentligt.
Det var morsomt at bo på "italiensk vis" med naboer tæt på. At huset lige overfor var under restaurering og trykluftsboret startede kl. 07.00 om morgenen blev taget med godt humør og lukkede skodder.
Kort afstand til alt, både morgenbad og restauranter og dejlig mad.
Vi havde lejet bil og besøgte flere af de seværdigheder "Hello Apulia" anbefalede. Trulli landsbyen var morsom og seværdig.
Matera anbefales.
Badestrandene i Polignano A Mare skal opleves!
I hos In-Italia har som sædvanlig gjort et prima arbejde. Vi har bestil hos jer før og vil nok gøre det igen næste gang Italien kalder

Læs mere

Karin og rejseledsagere fra Hovmantorp i Sverige boede på Terrazza Soglime i Monopoli 16-30. juni 2012.

Vores Italienophold var helt fantastisk !!!

Vi stortrivedes i Monopoli. Huset vi lejede var supergodt. Meget rent og ryddeligt. Har aldrig lejet et hus, der har været så pænt og rent, og det værdsætter vi højt.
Agenturet Apulien var helt vidunderligt. Fik utrolig meget hjælp og de gjorde alt meget hurtigt. Hjalp os t.o.m til hospitalet da det var nødvendigt i egen private bil og tolkede for os. De var helt utrolige. Mange tak til dem.

Der var rigtig mange supermarkeder tæt ved. I huset som vi lejedei, og som havde mange trappetrin (63 for at være nøjagtig) var der gelænder til trapperne på alle etager, som hjalp, da vi havde en med os, der gik på krykker. Huset havde også wi-fi (trådløst internet), hvilket er godt for jer at vide.

Vi havde ingen bil, men togforbindelserne fungerede virkelig godt og var billige. Det fungerede meget bedre end her i Sverige, og det siger ikke så lidt. Vi fløj fra København til Brindisi, derefter bus og tog til Monopoli.
Informationen fra jer på In-Italia har også været virkelig god, og vi har fået hurtige svar, når vi har undret os over noget.

Læs mere
 
search map