Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazza San Leonardo

 
Terrazza San Leonardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza San Leonardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza San Leonardo er på mange måder indbegrebet af en syditaliensk drøm. Her bor man som en ægte italiener i hjertet af den gamle by Monopoli, ca 150 meter fra havet og en kort gåtur fra den berømte domkirke.

Lejligheden er for nylig blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil og charme som går tilbage fra starten af 1900-tallet. Den dag i dag fremstår lejligheden velholdt og stilren med pæne møbler og med moderne bekvemmligheder og faciliteter, som sikrer en dejlig ferie i den stemningsfulde by Monopoli. Lejligheden er bl.a. udstyret med WIFI-internetopkobling, aircondition, veludstyret køkken med opvaskemaskine samt vaskemaskine.

Læs mere om Terrazza San Leonardo

Fireværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er fordelt på 3 etager og er 100 m² stor (inkl. terrasse). På første sal finder man opholdsrum og en soveplads, soveværelse med dobbeltseng og plads til opbevaring af bagage. På anden sal finder man det veludstyrede køkken med spiseplads, balkon med udsigt samt badeværelse med toilet og badekar/bruser. På tredje sal findes der et soveværelse med balkon og flot udsigt over kirken San Salvatore, et studiorum med en sovesofa, toilet (uden bad) og endelig på øverste sal den skønne møblerede terrasse med vaskerum med vaskemaskine.

NB: Vi anbefaler ikke denne lejlighed til børnefamilier med børn under 5 år eller ældre personer med gangbesvær pga de mange trapper i bygningen.

Skjul teksten
 
 
search map