Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazza Porta Vecchia

 
Terrazza Porta Vecchia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Porta Vecchia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I hjertet af det charmerende gamle centrum i Monopoli finder man denne stemningsfulde lejlighed indrettet i sydlandsk stil. Der er kun 100 meter til den nærmeste strand.

Det bedste ved denne lejlighed er, at den er ideel for både familier, små grupper og par til f.eks. en romantisk get-away i foråret eller efteråret.

Læs mere om Terrazza Porta Vecchia

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- På 1. salen finder man køkkenhjørne med spisebord og stole, en sovesofa (bedst til børn under 12 år), TV, en fransk balkon samt badeværelse med toilet og brus. En smal og stejl trappe leder op til 2. sal, hvor der ligger et soveværelse med to enkeltsenge en suite med et soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og brus. Endnu en trappe leder op til 3. etage, hvor den store møblerede terrasse ligger med havudsigt og udendørs brus.

Der findes endvidere aircondition med kold luft i de varme måneder og varm luft i de kolde, hvorfor lejligheden også er anbefalelsesværdig for de der vil opleve Apuliens smukke efterårsdragt eller vinterkåbe.

Skjul teksten
 
 
search map