Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazza Paradiso

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ønsker man at udleve den syditalienske drøm og bo som en italiener midt i en stemningsfuld kystby med privat terrasse og havudsigt, samtidig med at man finder indkøbsmuligheder, spisesteder og ikke mindst strand lige uden for døren, så er denne lejlighed et oplagt valg. Ønsker man desuden under sit ophold at komme omkring og tage på udflugter - såfremt man kan frigøre sig fra terrassen - så findes der utallige gode udflugtsmål i området: Den nærliggende by Polignano a Mare og den smukke og indbydende Itriadalen med byperler som Alberobello, Martina Franca og Locorotondo.

Fra terrassen er der en vidtstrakt udsigt på 270° over havet fra nord mod Monopoli centrum i syd. På terrassen er der en praktisk udendørsbruser, således at man kan svale sig i de varmeste timer om sommeren samt moderne udemøbler. Lejligheden er smagfuldt og moderne indrettet med god plads.

2½-værelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse & havsudsigt)
- Lejligheden er ca. 60 m² (indvendigt) og ligger på tredje sal i to plan. Den består af et stort, veludstyret åbent køkken med kogeplader, ovn, brødrister og nye hvidevarer (opvaskemaskine, vaskemaskine og mikroovn), og rummeligt opholdsrum med små balkoner, hvorfra der også er havudsigt. Stuen er indrettet med spisearrangement samt sofaarrangement og fjernsyn. Man finder desuden badeværelse med toilet og bruseniche på denne etage.

Via en trappe kommer man op til næste etage, hvor man finder et mindre køkken med spisekrog, køleskab og mikroovn samt udgang til den store møblerede terrasse på ca. 50 m². Endvidere finder man soveværelse med dobbeltseng. Lejligheden er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, dvd-afspiller og internet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Soglime

Monopoli, Apulien

Sotto Le Cummerse

Locorotondo, Apulien

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Populært i Apulien

Trullidea

Alberobello

search map