Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazza Mediterranea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Mediterranea er et godt udgangspunkt for en autentisk by-ferie, ikke blot fordi den er beliggende i en typisk apulisk fiskerby, men også fordi den er konservativt, dog moderne indrettet, ligesom ejendommen er meget typisk for området. Trods det konservative og autentiske islæt, mangler der ikke moderne komfort som gratis wi-fi internetforbindelse og aircondition.

Ferie med - eller uden - bil

Kommer du for at passere en afslappet byferie i denne indbydende og levende fiskerby, behøver du ikke medbringe bil. Det er dog tilrådeligt at have egen bil til rådighed, hvis du ønsker at udforske regionen og den nærliggende Itriadal.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. og 3. sal med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er som beskrevet beliggende på to etager og er ca. 65 m². På 2. sal er der opholdsrum med dobbeltsovesofa, lcd-tv og dvd-afspiller og radio, spisekøkken med komfor med 4 blus og elovn, mikrobølgeovn, køleskab med frys, elkedel og opvaskemaskine, badeværelse med toilet og bruser med vandmassagefunktion og hårtørrer, værelse med enkeltseng og en udtræksseng, soveværelse med dobbeltseng med lille balkon.
På 3. sal er der et ekstra badeværelse med vaskemaskine og adgang til terrassen, der naturligvis er møbleret med havemøbler i god kvalitet og grill, og hvorfra man nyder en skøn havudsigt over byens tage.

Læs mere om Terrazza Mediterranea

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map