Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazza Mediterranea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Mediterranea er et godt udgangspunkt for en autentisk by-ferie, ikke blot fordi den er beliggende i en typisk apulisk fiskerby, men også fordi den er konservativt, dog moderne indrettet, ligesom ejendommen er meget typisk for området. Trods det konservative og autentiske islæt, mangler der ikke moderne komfort som gratis wi-fi internetforbindelse og aircondition.

Ferie med - eller uden - bil

Kommer du for at passere en afslappet byferie i denne indbydende og levende fiskerby, behøver du ikke medbringe bil. Det er dog tilrådeligt at have egen bil til rådighed, hvis du ønsker at udforske regionen og den nærliggende Itriadal.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. og 3. sal med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden er som beskrevet beliggende på to etager og er ca. 65 m². På 2. sal er der opholdsrum med dobbeltsovesofa, lcd-tv og dvd-afspiller og radio, spisekøkken med komfor med 4 blus og elovn, mikrobølgeovn, køleskab med frys, elkedel og opvaskemaskine, badeværelse med toilet og bruser med vandmassagefunktion og hårtørrer, værelse med enkeltseng og en udtræksseng, soveværelse med dobbeltseng med lille balkon.
På 3. sal er der et ekstra badeværelse med vaskemaskine og adgang til terrassen, der naturligvis er møbleret med havemøbler i god kvalitet og grill, og hvorfra man nyder en skøn havudsigt over byens tage.

Læs mere om Terrazza Mediterranea

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Mediterranea

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Mediterranea som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Mediterranea. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Mediterranea

Flot lejlighed

Flot stor lejlighed med dejlig tagterrasse med flot udsigt over byen og havet.
Meget stejl trappe op til lejligheden og også mellem de to etager i lejligheden.
Informationen fra in-Italia om hvor vi skulle henvende ved ankomst til Monopoli var forkert. Der stod en 4 år gammel adresse og det tog derfor lidt lang tid før vi fik adgang til lejligheden. Koden til wifi fik vi først efter 5 dage.

Læs mere

Livsnydernes paradis

En dejlig charmerende bolig, fantastisk udsigt, fra solopgang til solnedgang. Atmosfære både i boligen, såvel som udenfor i de små gyder, hvor de ældre damer sad og småsnakkede og hilste så hjerteligt på os hver dag. En lise for sjælen, såvel som legemet med stranden liggende fem minutters gang fra boligen.

Monopoli's gamle bydel, med de små gyder, ingen biler, er dejlig at slentre en tur i.

De søde unge damer ved Hello Apulia skal have megen ros, utrolig hjælpsomme.

Læs mere

Dejlig by og lejlighed

Monopoli er en dejlig by og Terazza Mediterranea er en dejlig lejlighed, som dog ikke er for gangbesværede p.g.a. trapper. Men når man er nået op af dem, og står på tagterassen bliver trinene glemt, og man kigger hele vejen rundt i horisonten. Hyggelige gader, alimentari næsten lige uden for døren, stranden med dejligt klart vand 5 minutters gang væk og hyggelige spisesteder både ved byens torv (gl. historisk del af byen) og i de ensrettede gader.

Læs mere
 
search map