Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazza Gabbiano

 
Terrazza Gabbiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Gabbiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Monopolis gamle bydel og i direkte nærhed til strand ligger denne lejlighed på tredje sal i en gammel bygning ved navn Palazzo Magno. Bygningen blev opført omkring 1600-tallet, men er i dag nænsomt blevet restaureret og den gamle stil og charme er bevaret.

Lejligheden er pefekt for et par eller en familie med op til to børn. Man bor ganske nær strand (ca. 50 meter) samt restauranter og indkøbsmuligheder. Desuden finder man den stemningsfulde havn indenfor kort gåafstand fra lejligheden. Bil behøver man ikke, da man bor meget centralt. Der er desuden togstation i byen.

Læs mere om Terrazza Gabbiano

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden rummer en stue med spiseplads, sovesofa og TV, radio og wi-fi (gratis) samt integreret køkken med fire blus, køleskab og mikrobølgeovn, et badeværelse med toilet, brus og vaskemaskine samt et soveværelse med to enkeltsenge og et stort garderobeskab. Lejlighedens indretningen er moderne og funktionel. Vi må ikke glemme tilgangen til lejlighedens eksklusive terrasse med smuk udsigt over havet, byens tage og kirketårnene i Monopoli. Den er møbleret med træmøbler, parasol, grill og grønne planter og indbyder til mange timers afslapning.

Skjul teksten
 
 
search map