Anmeldelser af Terrazza Casamas

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Casamas

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Casamas som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Casamas. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fed lejlighed i rustik stil med masser af udendørs plads

Virkelig fed lejlighed. Kan virke lidt mørk - men man skal jo ikke være indenfor. Lidt industriel / rå New Yorker stil. Super fede tag-terrasser hvor et godt glas kan nydes og med udsigt til havet. Det er muligt at bo 4 personer i lejligheden 2 skal dog sove i den kombinerede stue/køkken. Den sidste trappe op til lejligheden er temmelig stejl så man skal ikke være dårligt gående.

Monopoli som feriedestination

Mange gode restauranter, men husk der er nogle der holder ferie efter den 1. oktober. Monopoli virker mere ren end mange andre byer vi har besøgt i det sydlige Italien

Terrazza Casamas
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Casamas
Studiolejlighed med 2/4 sovepladser (2. sal med terrasse og havudsigt)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Virkede super godt og stabilt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map