Feriebolig i Monopoli i Apulien

Terrazza al Mare Smeraldo

 
Terrazza al Mare Smeraldo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza al Mare Smeraldo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza al Mare Smeraldo er en nydelig lejlighed med flot terrasse og havudsigt, som ligger ved stranden Porta Vecchia i Monopolis stemningsfulde centrum. Indkøbsmuligheder og spisesteder findes desuden i kort gåafstand fra denne lejlighed.

Lejligheden ligger på anden sal og er ca. 80 m². Dens terrasse er på ca. 30 m² og er udstyret med bord, stole og liggestole. Den er desuden udstyret med aircondition, mikroovn, fjernsyn og vaskemaskine.

Læs mere om Terrazza al Mare Smeraldo

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og to udtræksenge samt udgang til dens store terrasse, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (som kan samles) og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Lejligheden ligger i samme hus som Balcone al Mare Grande og Balcone al Mare Piccolo, hvorfor flere familier eller par, der rejser sammen med fordel kan vælge alle tre indlogeringer, hvis de ønsker at bo midt i et inspirerende bycentrum. Terrassen her er desuden så stor, at alle gæster i huset sagtens kan benytte den som samlingssted.

Skjul teksten
 
 
search map