Feriebolig i Monopoli i Apulien

Sottano San Leonardo

 
Sottano San Leonardo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sottano San Leonardo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sottano San leonardo er en typisk syditaliensk bolig i hjertet af Monopolis historiske centrum, 150 meter fra havet og en kort gåtur fra byens berømte domkirke.

Mange års præg af det nærliggende hav er blevet fjernet ved den nylige renoveringen af lejligheden. Man har dog ved renoveringen bibeholdt den gamle og charmerende stil samtidig med, at moderne faciliteter som WIFI og aircondition er blevet tilføjet. Den eneste negativ side ved lejligheden er vel, at den ligger i stueetagen med direkte udgang til gaden, hvilket er grund til, at lejligheden ikke har et tilhørende udeområde. Trafikken i området er dog begrænset.

Læs mere om Sottano San Leonardo

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser:
- Lejligheden måler ca. 35 m² og består af et stort opholdsrum med veludstyret køkkenafdeling samt soveafdeling med dobbeltseng. Her er også badeværelse med toilet og bruser.

Vi anbefaler denne lejlighed til parret som ønsker sig en romantisk ferie til en billig penge. NB: Denne bolig kan lejes sammen med lejligheden Terrazza San Leonardo, hvormed man opnår sovepladser til 8-10 personer.

Skjul teksten
 
 
search map