Feriebolig i Monopoli i Apulien

La Terrazza della Casina Blu

 
La Terrazza della Casina Blu er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Terrazza della Casina Blu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vil man opleve at bo i et typisk apulisk hus, så er denne bolig fra 1000-tallet bygget i den lokale stenart tufo et godt valg.

Huset blev renoveret i 2005, hvor den blev moderniseret indevendig og gjort mere komfortabel, men samtidig er den gamle autentiske stil blevet bevaret og respekteret. Endvidere ligger huset i et af den gamle bydels mest charmerede kvarterer, hvilket bidrager til en helt særlig stemning.

Læs mere om La Terrazza della Casina Blu

Møbleringen af lejligheden er primært træmøbler i gammel stil og på trods af at huset er bygget af sten, der hjælper til at holde varmen ude, så er der alligevel installeret aircondition. OBS: Denne lejlighed anbefales ikke til familier med småbørn.

Lejlighed med terrasse:
- En udvendig trappe fra den lille gård leder op til lejlighedens første plan med opholdsrum samt køkkenhjørne med fire kogeplader, spisebord med fire stole, TV, dobbelt sovesofa og badeværelse med toilet og brus. En udvendig trappe (eller en meget stejl indvendig trappe) leder op til overetagen med et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet og brus. På lejlighedens øverste etage finder man en skøn terrasse med bord og stole samt udsigt over den gamle bydel.

Skjul teksten
 
 
search map