Anmeldelser af La Rosa di Anna

 
La Rosa di Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Rosa di Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Rosa di Anna

Læs personlige anmeldelser af La Rosa di Anna som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Rosa di Anna. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anette Winther og rejsefælle fra Haderslev boede på La Rosa di Anna i Monopoli fra d. 14. til d. 18. maj 2011 og på Palazzo Vingius i Minori fra d. 18. til d. 21. maj 2011.

Vi har haft en fantastisk tur, og alt er klappet. Begge steder levede fuldt op til vores forventninger og mere til.

Især ejeren af La Rosa di Anna var fantastisk. Meget hjælpsom, og meget interesseret i, at alt var som det skulle være. Viste os rundt i byen og fortalte, hvor det var godt at spise og handle. Modtog os virkelig med åbne arme. Stedet er i det hele taget et ret fantastisk sted. Det er endnu ikke "overturistet", og man føler virkelig et ægte miljø. Folk er meget venlige. Monopoli var en rigtig god oplevelse.

Det var Majori også, men da var det mere selvfølgeligt. Men det sted er også et dejligt sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map