Feriebolig i Monopoli i Apulien

La Rosa di Anna

 
La Rosa di Anna er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Rosa di Anna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nydeligt hus fordelt på tre etager og en flot tagterrasse, hvorfra man har udsigt over den gamle bydel og dens gamle kirketårne og et blik over det smukke Adriaterhav.

Dette er blandt byens ældste huse og dets tykke mure er bygget med tuf-sten, hvilket gør huset noget køligere i sommerens varmeste dage men varmeisolerende i de kolde årstider. Få skridt fra huset ligger den karakteristiske Portavecchia-strand. Der er heller ej så langt til den gamle havn ad den flotte strandpromenade. I gåafstand findes ligeledes spisesteder og indkøbsmuligheder.

Læs mere om La Rosa di Anna

Treværelseshus med 2/4 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Fra gaden kommer man ind i husets opholdsstue, hvor der er køkken med ovn, mikroovn og elkedel samt fire gasblus. På første sal er der en lille stue med dobbeltsovesofa og badeværelse med toilet og bruser. På anden sal er der soveværelse med fransk seng (1½ soveplads) og endnu et badeværelse med toilet og bruser. Endnu en etage op er der en flot panoramisk terrasse på ca. 15 m² samt bord og stole. Mellem trappen og terrassen har man installeret et lille tekøkken, så der er alt, hvad man behøver for at lave morgenmad og nyde den på terrassen.

Huset er desuden udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine. Vi fraråder dette hus til gangsbesværede på grund af husets indvendige trapper.

Skjul teksten
 
 
search map