Hotel i Monopoli i Apulien

Eden Beach Club

 
Eden Beach Club er ikke tilgængelig i øjeblikket
Eden Beach Club er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Apulien er endnu ikke så velkendt på vore breddegrader som f.eks. Toscana og Apulien, og der er sikkert ikke mange, der har hørt om byen Torre Canne. Men spørger du en italiensk familie, vil de lyse op i et stort smil, for badeferie langs de skønne strande i Apulien står højt på ønskelisten hos de fleste i støvlelandet. Ofte vælger italienerne at indlogere sig på 5-stjernede hoteller, når de er på disse kanter, men der findes heldigvis også forholdsvis økonomiske alternativer, og hotel Eden Beach Club er netop et af disse.

En rigtig badeby

Hotellet ligger ikke mere end ca. 100 meter fra stranden, så der er gode muligheder for at få en svømmetur i havet, og hvis du vil gøre som italienerne, så skal du naturligvis leje både solsenge og parasoller og slå dig ned for hele dagen. Snacks og forfriskninger kan købes i området omkring stranden. Foretrækker du at nyde tilværelsen ved swimmingpoolen på hotellet, kan det også lade sig gøre, og her er der også mulighed for at leje solsenge og parasoller. Der er en børneklub til familiens mindste i sommersæsonen, og hvem ved, måske lærer de at tale italiensk inden de skal hjem igen. Der er naturligvis reception og restaurant på hotellet, og har du brug for råd og vejledning, kan du altid henvende dig her. Det servicemindede personale hjælper gerne med stort set alt, også hvis du har lyst til at leje en cykel. Ankommer du i bil, og det anbefaler vi, er der parkeringsmulighed i nærheden mod betaling.

Tag på eventyr i omegnen

Med bil er det nemt at tage på eventyr i omegnen, og Apulien har utrolig mange spændende ting at byde på. Den nærmeste større by hedder Fasano, og ligger ca. 10 km fra kysten. Den er absolut et besøg værd, og kører du bare en anelse længere, kommer du til både Cisternino, Locorotondo og så perlen over dem alle, nemlig Alberobello, som er kendt i hele verden på grund af de mange små trulli-huse som præger byen. Blot 30 km fra hotellet finder du de fantastiske grotter Grotte di Castellana, som er de største og nogle af de mest interessante i hele Italien. Du kan vælge mellem to ture, og vi vil klart anbefale den længste på ca. 3 timer, hvor du kommer helt ind til den hvide grotte, for der er en af de oplevelser du aldrig vil glemme igen. 

Værelse med balkon

Hotellet har 87 komfortable værelser som alle er pænt med enkelt indrettet. De har alle en lille balkon eller terrasse, telefon, satellit TV, wi-fi, minibar og badeværelse med bruser og hårtørrer. 
 

 
 
search map