Hotel i Monopoli i Apulien

Bellavista suites

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Monopoli er en historisk, lille kystby lige mellem Bari og Brindisi i det solbeskinnede Apulien. Byen emmer af autentisk, syditaliensk charme, og hvis du rejser herned om sommeren, vil du opleve, at livet først begynder efter kl. 20, hvor temperaturen falder lidt. På det tidspunkt bliver byen meget livlig, og der er godt gang i butikker, restauranter og barer. Folk i Monopoli er meget venlige. Byens gamle centrum er fyldt med historie, og er et dejligt sted at slentre rundt. Glem ikke at besøge katedralen, som er en positiv overraskelse.

Nyd livet kun et minut fra en skøn strand

I dagtimerne vil du sikkert komme til at tilbringe en del tid på en af de dejlige strande i området eller - når nu du bor på Bellavista Suites - bare nyde solen fra din liggestol. Bellavista Suites Bed & Breakfast ligger i Monopolis bilfrie zone, og den nærmeste, offentlige park er kun 200 meter væk. Restauranter, barer og butikker er blot et stenkast væk fra hotellet. Så du behøver ikke at sætte ret meget andet på programmet end ren og skær afslapning. Bellavista Suites B&B ligger bogstaveligt talt et minut fra stranden, og er blevet drevet af familien Perricci i 70 år. Hvad angår gæstfrihed sætter gæsterne meget stor pris på stedet. Nøglen til hotellets succes er formentlig elegancen og det luksuriøse islæt, kombineret med enkeltheden og den personlige opmærksom på hver gæst, som er mulig på en lille Bed & Breakfast. Det er ikke det billigste sted at bo på din ferie i Italien, men der er ingen tvivl om, at du får skønne minder herfra med hjem i kufferten.

Læs mere om Bellavista suites

Suiter i topklasse

Bellavista Suites er et lillebitte sted, og har kun 4 charmerende suiter, alle indrettet med smukke pastelfarvede møbler, originale, hvælvede stenlofter og marmorgulve. Alt, hvad du har behov for og kan forvente er her, såsom aircondition, gratis Wi-Fi, satellit-tv (SKY), minibar, skrivebord, balkon og direkte adgang til terrassen samt et badeværelse med boblebad.

Læs om værelserne på Bellavista suites

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map