Feriebolig i Monopoli i Apulien

Balcone al Mare Piccolo

 
Balcone al Mare Piccolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone al Mare Piccolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone al Mare Piccolo er en nydelig lejlighed som ligger tæt på stranden Porta Vecchia i Monopolis historiske centrum. Fra lejligheden har man udsigt over havet og bugten, da dens vinduet kikker over den antikke bymur. I kort gåafstand herfra er der indkøbsmuligheder og flere spisesteder.

Toværelseslejlighed med 3/4 sovepladser (1. sal med hems):
- Lejligheden er ca. 55 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, hvorfra man har adgang til hems med enkeltseng. I opholdsstuen er der en sovesofa, som eventuelt kan stilles i den brede indgang. Der findes endvidere badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, vaskemaskine, fjernsyn og aircondition.

Læs mere om Balcone al Mare Piccolo

Lejligheden ligger i samme hus som Balcone al Mare Grande og Terrazza al Mare Smeraldo, hvorfor flere familier eller par, der rejser sammen med fordel kan vælge alle tre indlogeringer, hvis de ønsker at bo midt i et inspirerende bycentrum.

Skjul teksten
 
 
search map