Feriebolig i Monopoli i Apulien

Balcone al Mare Grande

 
Balcone al Mare Grande er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone al Mare Grande er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone al Mare Grande er en nydelig lejlighed som ligger tæt på Porta Vecchia stranden i Monopolis historiske centrum. Lejligheden har en smuk udsigt over havet og bugten med kort afstand til indkøbsmuligheder og spisesteder.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (1. sal med hems):
- Lejligheden er ca. 60 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne, hvorfra man har adgang til hemsen med dobbeltseng og udtrækseng. Der er endnu et soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der findes endvidere vaskemaskine, fjernsyn, aircondition og fransk altan med udsigt over havet.

Læs mere om Balcone al Mare Grande

Lejligheden er ideel til par og familier, der gerne vil bo i en hyggelig by. På grund af hemsen freråder vi indlogering til familier med børn under 5 år. Hemsen er heller ej velegnet til gangsbesværede gæster.

Lejligheden ligger i samme hus som Balcone al Mare Piccolo og Terrazza al Mare Smeraldo, hvorfor flere familier eller par, der rejser sammen kan tage disse tre indlogeringer i betragtning, så længe de vil bo midt i et inspirerende bycentrum.

Skjul teksten
 
 
search map