Feriebolig i Monopoli i Apulien

Antico Sottano

Pris fra pr. pers.
 
Antico Sottano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antico Sottano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monopoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne charmerende og ekstremt centralt beliggende lejlighed ligger blot 150 meter fra Monopolis stemningsfulde gamle havn. Her bor man som en ægte italiener uden turister som nærmeste nabo i de smukke gamle bygninger i Monopolis gamle bydel fra 1400-tallet.

Huset er for nyligt blevet gennemrenoveret, men man har dog bevaret dets historiske præg og rustikke stil. Derudover har man tilført lejligheden moderne faciliteter som gratis wi-fi, fladskærms-tv, vaskemaskine og opvaskemaskine. Lejligheden kan rumme op til 5 personer, som kan benytte sig af det store soveværelse og to behagelige sovesofaer (en enkelt og en dobbelt) med udmærkede madrasser, så man kan sove godt under sin ferie.

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (stueetage):
- Lejligheden er 80 m² stor og består af rummeligt opholdsrum med sovesofaer (en enkelt og en dobbelt), spiseplads, stereoanlæg, TV og DVD-afspiller samt veludstyret køkkenhjørne. Endvidere finder man soveværelse med dobbeltseng og plads til bagagen. Badeværelset rummer toilet og bruseafdeling med en max højde på 185 cm, så højere personer må dukke hovedet i brusebadet.

Læs mere om Antico Sottano

Vi anbefaler denne lejlighed til par og unge mennesker, som vil bo centralt i en stemningsfuld by. Også ældre mennekser kan med fordel leje denne lejlighed, da her kun er få trappatrin og der er gåafstand til alt i byen. Vi må dog bemærke, at der er meget liv og glade dage her i sommerens mest hektiske måned, august, hvormange italienere selv holder ferie.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazza Casamas

Monopoli, Apulien

Terrazza La Loggia

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza sul Mare

Polignano a Mare, Apulien

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Apulien

search map