Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Monopoli er en kystby kendt for sit krystalklare hav og sine fine sandstrande. Monopoli huser ca. 50.000 indbyggere og byens position gør, at man under sit ophold nemt kan kombinere badelivet med Apuliens spændende og smukke indland.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Gennem tiden

I år 1484 kom Monopoli under Venedigs styre, hvilket gjorde at byen fik et økonomisk opsving og blev en vigtig havneby mellem byerne Bari og Brindisi. I 1545 - under spansk styre - blev Monopoli en selvstændig by, en status der i 1860 blev ændret, da byen kom ind under det Italienske kongerige.

Læs mere om Monopoli

Den gamle bydel

Byens antikke centrum er idag yderst velbevaret og fremstår som en malerisk og uspoleret perle ved Apiliens kyst. Rundt omkring i de små gader og stræder finder man alt fra indkøbsmuligheder til barer og restauranter. Blandt byens mest kendte pladser kan vi nævne byens hovedtorv Piazza Vittorio Emanuele samt den smukke domkirke fra 1100-tallet i barokstil. Foruden domkirken findes der i byen hele syv andre kirker, hvoraf kirken Chiesa S. Amalfitana hører til en af de største.

Bådudflugter

I Monopoli er det muligt at leje motorbåde (med eller uden kaptajn og besætning) og således nyde det betagende hav og den fascinerende kystlinje på nært hold. Du kan også hyre en sejlbåde med besætning og stige til søs i et helhjertet forsøg på at gøre din ferie til et uforglemmeligt eventyr. Er du erfaren kaptajn, får du helt sikkert lov at stå ved roret og havde du bare forestillet dig en afslappende dag i kapløb med delfinerne, tager skipper føringen og sejler jer ind til skjulte laguner, smukke strande og store naturoplevelser. Spørg på det lokale turistkontor for yderligere information.

Skjul teksten
 
 
search map