Feriebolig i Mattinata i Apulien

Resort San Matteo

Strandbaren med restaurant Strandbaren med restaurant Stranden ca. 200 m væk Havvandet tæt på stranden Solopgangen ved stranden
 
Resort San Matteo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Resort San Matteo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mattinata og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i en kæmpe olivenlund under sydlandske himmelstrøg ligger Resort San Matteo og byder sig til med en fredelig beliggenhed og en kæmpe pool. Her hersker der sommerferiestemning blandt deres mange ferielejligheder, og der er gåafstand til skøn, privat strand (ca. 200 m) med eksotisk strandbar efter thailandske foreskrifter.

Midt mellem natur, hav og by

I dette vidunderlige landskab i Nationalparken Gargano ligger den hvidkalkede by Mattinata i en dalkedel, som forbinder sig med havet. Mellem havet og byen på dette stykke flade jord med bjergene i baggrunden og havet i forgrunden ligger olivenmarker i alle retninger. Fra Resort San Matteo er der ikke havudsigt, men det gør ikke så meget, når havet ligger ganske få skridt væk. Hernede finder man bar og restaurant fra juni til september. For at komme ned til stranden krydses en lille vej (som er blind) og ellers går man gennem en olivenlund.

Læs mere om Resort San Matteo

Meget andet end strand

Her i området er der uanede udflugtsmuligheder, så det er ikke kun stranden, der tiltrækker. Det betyder, at man med fordel kan besøge stedet i maj/juni og i september - i disse perioder vil der også være mindre overfyldt. Værterne på stedet anbefaler gerne klassiske bondegårdsbesøg på nærliggende masseria'er, vandre/cykelruter op til Garganos væld af orkidéer i april/maj i Foresta Umbra - eller hvad med Gargano-halvøens mange skjulte grotter og bugter samt byerne Vieste og Monte Sant'Angelo?

Familievenligt resort

Stedet egner sig godt til familier, da der ikke er store veje i nærheden og desuden er der masser af underholdning ved swimmingpoolen i højsommeren. Desuden er der både tennis, fodbold og udlejning af mountainbikes. Og der er hele tre spisesteder inden for ca. 300 m, så man kan nemt lade bilen stå, både når man skal på stranden og ud at spise om aftenen, hvis man vælger ikke at benytte lejlighedernes køkkenfaciliteter. Det er endda muligt at bestille morgenmad mod tillæg. Morgenmaden vil bestå af cappuccino, friskpresset appelsinjuice, alm. juice, marmelade, nutella, pålæg, ost og friske croissanter.

Der er endvidere gratis parkering inde på ejendommen. Af andre fællesfaciliteter kan med fordel nævnes et vaskeri, et salgssted med egnsprodukter, en reception med kiosk, en poolbar som er åben til sen aften - og en strandbar som er åben indtil ca. 19:00.

Læs om lejlighederne på Resort San Matteo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Resort San Matteo

Læs personlige anmeldelser af Resort San Matteo som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Resort San Matteo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Resort San Matteo

Dejlig lokalt resort

Meget hyggeligt og afslappet lokalt resort. Hvor der nærmest kun boede italienere. Dejlog pool og rigtig god tennisbane

Læs mere

Dejlig ferie på San Matteo

Vi havde to skønne uger på San Matteo, et sted, der klart kan anbefales til familier med børn. Stedet er ikke så stort, personalet lærer navnene på børnene, og i det hele taget er der en meget familiær stemning på stedet. Lejlighederne er fine, stranden er fin og vandet rent og klart. Især bør strandbarens udvalg og ikke mindst priser fremhæves. Vi var meget imponerede af, at vi kunne spise frisk fisk i strandkanten, og at menuen skiftede fra dag til dag. Vores søn spillede fodbold på stedets egen fodboldbane hver aften. Selve resortet er lille og meget rent og pænt og med et endog meget venligt og imødekommende personale. Kan man et par ord eller 10 på italiensk hjælper det helt sikkert.

Læs mere

Helt i sin egen verden.

Sådan kan man godt sige om San Matteo Resort, da det ligger sammen med andre campingpladser og enkelte restauranter iblandt store olivenlunde ned til en lille bugt, som ligger et par kilometer væk fra nærmeste by, Mattinata.

Man tror ikke helt på at følge ens GPS når man ankommer til stedet, men pludseligt dukker stedet op. Man bliver mødt af Rosa og personale, som meget venligt og imødekommende viser en til rette i de fine og rummelige lejlighedshytter. (Vi havde bestilt med to soveværelser) Resortet består af reception/bar og pool tættest ved den lille vej, og så ligger lejligheder, parkering, bold/multibane og legeplads længere nede blandt oliventræer.

200 meter på den anden side af den lille, men trafikkerede vej, ligger stranden, hvoraf en del af den er tilknyttet San Matteo. Da vi ankom blev vi opholdt af livredderen, som henviste os til en parasol og to liggestole, som var vores i den uge vi skulle være der. Der er ligeså en strandbar, som serverer drikkevarer, is og lette frokostretter. Det er en stenstrand med små runde sten, så et par badesandaler/sko er nødvendigt. Når de er indkøbt, så er det det lækreste og klareste vand man kan forestille sig. Det bliver hurtigt dybt, og man kan med fordel snorkle efter små fisk og fine sten. Der er mulighed for vandcykling længere henne af stranden.

Der er siesta i receptionen og poolen er lukket mellem 14 og 16. Ligeledes holder de to gutter, Francesco & Matteo, pause fra deres leg med børn og voksne i den periode. Der er mulighed for at bestille mælk og brød til morgenmad i receptionen, men der er ikke restaurant. Der findes restauranter i gåafstand fra San Matteo, som laver dejlig lokal mad, simpelt lavet, men med fantastisk smag af lokalt grønt og fisk. Vi spurgte Rosa i receptionen efter en god restaurant, og hun henviste til Masseria Liberatore, som ligger 400 meter til venstre for San Matteo langs vejen i svinget til venstre. Vi endte faktisk med at spise der fem gang på en uge. Fantastiske pizzaer, pasta og fisk/kødretter. Og (igen) en service og åbenhed uden lige. Størstedelen af gæsterne på restauranten er ifølge ejerne italienere og de er ikke vant til voldsomt mange turister - derfor også mangel på engelskkundskaber.

Vi fandt et lille supermarked oppe i Mattinata, som har det fornødne til madlavning, ligeså indkøb af frugt og grønt i byen. Et par gange om ugen kommer en lille lastbil ud til resortet og sælger frugt og grønt.

I weekenden er stranden fyldt op til randen af lokale, som slapper af, det er sjovt at være blandt lokale i stedet for at være omgivet 100% af turister. I hverdagene havde vi næsten stranden for os selv (læs: der var masser af plads). Ligeledes var/er mange af lejlighederne udlejet til italienere og ikke udenlandske turister. Vi var faktisk i tvivl om det var familie tilknyttet San Matteo, som boede i lejlighederne.

Det som vi kom til at savne efter en lille uge, var muligheden for at tage en gåtur på en strandpromenade eller i en lille by, uden at skulle i en bil for at køre derhen. Det er der ikke mulighed for i området. Og det skyldes simpelthen at turismen ikke er udbredt i området. Og det har HELT sikkert også sine fordele!

Læs mere

Et superdejligt feriested

Et superdejligt feriested med mange aktiviteter i og omkring poolen for børn og voksne.
Utrolig søde og behjælpsomme
Kan varmt anbefales til andre

Læs mere

Bedømmelse af Resort San Matteo

Læs mere

Bedømmelse af Resort San Matteo

Læs mere
 
search map