Feriebolig i Mattinata i Apulien

Resort San Matteo

Strandbaren med restaurant Strandbaren med restaurant Stranden ca. 200 m væk Havvandet tæt på stranden Solopgangen ved stranden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i en kæmpe olivenlund under sydlandske himmelstrøg ligger Resort San Matteo og byder sig til med en fredelig beliggenhed og en kæmpe pool. Her hersker der sommerferiestemning blandt deres mange ferielejligheder, og der er gåafstand til skøn, privat strand (ca. 200 m) med eksotisk strandbar efter thailandske foreskrifter.

Midt mellem natur, hav og by

I dette vidunderlige landskab i Nationalparken Gargano ligger den hvidkalkede by Mattinata i en dalkedel, som forbinder sig med havet. Mellem havet og byen på dette stykke flade jord med bjergene i baggrunden og havet i forgrunden ligger olivenmarker i alle retninger. Fra Resort San Matteo er der ikke havudsigt, men det gør ikke så meget, når havet ligger ganske få skridt væk. Hernede finder man bar og restaurant fra juni til september. For at komme ned til stranden krydses en lille vej (som er blind) og ellers går man gennem en olivenlund.

Læs mere om Resort San Matteo

Meget andet end strand

Her i området er der uanede udflugtsmuligheder, så det er ikke kun stranden, der tiltrækker. Det betyder, at man med fordel kan besøge stedet i maj/juni og i september - i disse perioder vil der også være mindre overfyldt. Værterne på stedet anbefaler gerne klassiske bondegårdsbesøg på nærliggende masseria'er, vandre/cykelruter op til Garganos væld af orkidéer i april/maj i Foresta Umbra - eller hvad med Gargano-halvøens mange skjulte grotter og bugter samt byerne Vieste og Monte Sant'Angelo?

Familievenligt resort

Stedet egner sig godt til familier, da der ikke er store veje i nærheden og desuden er der masser af underholdning ved swimmingpoolen i højsommeren. Desuden er der både tennis, fodbold og udlejning af mountainbikes. Og der er hele tre spisesteder inden for ca. 300 m, så man kan nemt lade bilen stå, både når man skal på stranden og ud at spise om aftenen, hvis man vælger ikke at benytte lejlighedernes køkkenfaciliteter. Det er endda muligt at bestille morgenmad mod tillæg. Morgenmaden vil bestå af cappuccino, friskpresset appelsinjuice, alm. juice, marmelade, nutella, pålæg, ost og friske croissanter.

Der er endvidere gratis parkering inde på ejendommen. Af andre fællesfaciliteter kan med fordel nævnes et vaskeri, et salgssted med egnsprodukter, en reception med kiosk, en poolbar som er åben til sen aften - og en strandbar som er åben indtil ca. 19:00.

Lejlighederne på Resort San Matteo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse eller have)

De 20 toværelseslejligheder ligger alle i stueplan spredt rundt omkring blandt oliventræerne. De har alle terrasse eller have, som næsten alle ligger meget privat og uforstyrret. De består af en opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus) og dobbeltsovesofa samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Bemærk at adgangen til badeværelset er gennem soveværelset. Af faciliteter har de alle aircondition, wi-fi (mod tillæg) og sat-tv.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse og have)

De 5 treværelseslejligheder ligger alle i stueplan i den fjerneste krog af ejendommen blandt oliventræer. De er nyopførte og har alle terrasse og have. De er på 36 m² og består af en opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus) og to soveværelser med dobbeltseng i det ene og to enkeltsenge eller køjeseng i det andet. Endelig er der et badeværelse med toilet og bruser. Af faciliteter har de alle aircondition, wi-fi (mod tillæg) og lcd sat-tv. Ved disse lejligheder er der opstilles fælles grill til rådighed.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Villa Geco

Vieste, Apulien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Apulien

search map