Hotel i Mattinata i Apulien

Hotel Villa Scapone

Havudsigt alle vegne ... Blændende udsigt til stranden Mattinatella (eller Fontana delle Rose)
 
Hotel Villa Scapone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Scapone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mattinata og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellets største udfordring er, at gæsterne meget modvilligt rejser herfra efter endt ferieophold! Hotellet er nemlig velsignet med en absolut besættende havudsigt og et hav af tillokkende faciliteter, deriblandt pool. Jo, Hotel Villa Scapone vækker bestemt jubel.

Eksotiske omgivelser - for par


På Gargano-halvøens dramatiske kyststrækning mellem Vieste (30 km) og Mattinata (10 km) ligger Hotel Villa Scapone på den rigtige side af kystvejen og rækker ud efter havet. Hotellet er sydøstvendt og nyder godt af solen indtil slutningen af eftermiddagen (afhængig af årstiden naturligvis). Øjet møder også de ranke kridtvægge og drømmeagtige strande nede ved Mattinatella, som ligger ca. 1½ km væk. Den ene af de to strande er tilgængelig og tilbyder strandservice, parkeringsmuligheder og leje af joller. Nærmeste spisested er ca. 2 km væk og hedder San Michele. Det anbefales at tage bilen - da landevejen ikke har fortov.

Læs mere om Hotel Villa Scapone

Hotel Villa Scapone er bestemt bedst egnet til par (der rejser uden børn), da romantikken dyrkes på stedet, beliggenheden er stejl og endelig er der få muligheder for ekstra opredninger. Derudover sætter hotellet en ære i at hylde fred & ro.

Masser af udstråling

Hotellet udstråler en vis luksus, primært udeområderne. Mange af havemøblerne og liggestolene er udført i lækkert design, poolen har poolbar (kun åben i højsæsonen) og jacuzzi, hængekøjer og solterrasser opfordrer til daseliv og endelig er havudsigten fuldstændig fængslende. Disse elementer ville berettige til en klassificering på 4½ sol fra In-Italia's side, men fordi enkelte fællesområder indendørs ikke udstråler samme luksus og mange af værelserne er lidt enkle i indretningen, så har vi valgt at klassificere hotellet med 4 sole. Bemærk at den stejle beliggenhed bevirker, at der fx er en slentretur på ca. 100 skrå meter oppe fra receptionen og ned til swimmingpoolen. Fra poolomårdet går man 193 trin ned mod en platform, hvorfra man kan hoppe direkte i havet. Af andre udefaciliteter kan nævnes gratis parkeringsplads til hvert værelse.

Fabelagtig udsigt

I barområdet kan I nyde en drink ved de panoramiske vinduer, hvorfra det føles som at sidde på en yacht, mens I stirrer drømmende ud over havet. Her serveres også morgenmaden (som buffet). Ud over det bar-området finder I indvendig reception med sofaarrangement og wi-fi samt pejsestue med internetpoint. Der er også et lille træningscenter.

Værelserne på Hotel Villa Scapone

Værelse Standard med terrasse

Disse standardværelser ligger i hovedbygningen. De har alle terrasse og udsigt mod have / bjergside, men bemærk, at terrassen kan variere i størrelse. Terrassen er møbleret, og hvis størrelsen tillader det vil der også være enten liggestole eller hængekøje. Alle værelserne har aircondition, lcd-tv (med satellitkanaler), minibar og badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredninger er ikke muligt.

Værelse Standard med terrasse og havudsigt

Disse standardværelser ligger enten i hovedbygningen eller i små selvstændige enheder mellem hovedbygningen og poolen. De har alle terrasse og havudsigt, men bemærk, at terrassen kan variere i størrelse og ligeledes udsigt. Nogle værelser kan således have udsigt fra siden eller lettere begrænset af pinjetræer. Terrassen er møbleret, og hvis størrelsen tillader det vil der også være enten liggestole eller hængekøje. Alle værelserne har aircondition, lcd-tv (med satellitkanaler), minibar og badeværelse med toilet og bruser. Enkelte værelser har plads til op til to ekstra opredninger.

Værelse Superior med terrasse og havudsigt

Disse superiorværelser ligger enten i hovedbygningen eller i små selvstændige enheder mellem hovedbygningen og poolen. De har alle terrasse og havudsigt, men bemærk, at terrassen kan variere i størrelse og ligeledes udsigt. Nogle værelser kan således have udsigt fra siden eller lettere begrænset af pinjetræer. Terrassen er møbleret (og større end standardværelsernes), og hvis størrelsen tillader det vil der også være enten liggestole eller hængekøje. Disse værelser har desuden jacuzzi (i hovedbygningen på badeværelset men de selvstændige enheder har det på terrassen). Alle værelserne har aircondition, lcd-tv (med satellitkanaler), minibar og badeværelse med toilet og bruser/badekar. Et enkelt værelse har plads til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map