Hotel i Mattinata i Apulien

Hotel Villa Scapone

Havudsigt alle vegne ... Blændende udsigt til stranden Mattinatella (eller Fontana delle Rose)
 
Hotel Villa Scapone er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Scapone er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mattinata og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellets største udfordring er, at gæsterne meget modvilligt rejser herfra efter endt ferieophold! Hotellet er nemlig velsignet med en absolut besættende havudsigt og et hav af tillokkende faciliteter, deriblandt pool. Jo, Hotel Villa Scapone vækker bestemt jubel.

Eksotiske omgivelser - for par


På Gargano-halvøens dramatiske kyststrækning mellem Vieste (30 km) og Mattinata (10 km) ligger Hotel Villa Scapone på den rigtige side af kystvejen og rækker ud efter havet. Hotellet er sydøstvendt og nyder godt af solen indtil slutningen af eftermiddagen (afhængig af årstiden naturligvis). Øjet møder også de ranke kridtvægge og drømmeagtige strande nede ved Mattinatella, som ligger ca. 1½ km væk. Den ene af de to strande er tilgængelig og tilbyder strandservice, parkeringsmuligheder og leje af joller. Nærmeste spisested er ca. 2 km væk og hedder San Michele. Det anbefales at tage bilen - da landevejen ikke har fortov.

Læs mere om Hotel Villa Scapone

Hotel Villa Scapone er bestemt bedst egnet til par (der rejser uden børn), da romantikken dyrkes på stedet, beliggenheden er stejl og endelig er der få muligheder for ekstra opredninger. Derudover sætter hotellet en ære i at hylde fred & ro.

Masser af udstråling

Hotellet udstråler en vis luksus, primært udeområderne. Mange af havemøblerne og liggestolene er udført i lækkert design, poolen har poolbar (kun åben i højsæsonen) og jacuzzi, hængekøjer og solterrasser opfordrer til daseliv og endelig er havudsigten fuldstændig fængslende. Disse elementer ville berettige til en klassificering på 4½ sol fra In-Italia's side, men fordi enkelte fællesområder indendørs ikke udstråler samme luksus og mange af værelserne er lidt enkle i indretningen, så har vi valgt at klassificere hotellet med 4 sole. Bemærk at den stejle beliggenhed bevirker, at der fx er en slentretur på ca. 100 skrå meter oppe fra receptionen og ned til swimmingpoolen. Fra poolomårdet går man 193 trin ned mod en platform, hvorfra man kan hoppe direkte i havet. Af andre udefaciliteter kan nævnes gratis parkeringsplads til hvert værelse.

Fabelagtig udsigt

I barområdet kan I nyde en drink ved de panoramiske vinduer, hvorfra det føles som at sidde på en yacht, mens I stirrer drømmende ud over havet. Her serveres også morgenmaden (som buffet). Ud over det bar-området finder I indvendig reception med sofaarrangement og wi-fi samt pejsestue med internetpoint. Der er også et lille træningscenter.

Værelserne på Hotel Villa Scapone

Værelse Standard med terrasse

Disse standardværelser ligger i hovedbygningen. De har alle terrasse og udsigt mod have / bjergside, men bemærk, at terrassen kan variere i størrelse. Terrassen er møbleret, og hvis størrelsen tillader det vil der også være enten liggestole eller hængekøje. Alle værelserne har aircondition, lcd-tv (med satellitkanaler), minibar og badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredninger er ikke muligt.

Værelse Standard med terrasse og havudsigt

Disse standardværelser ligger enten i hovedbygningen eller i små selvstændige enheder mellem hovedbygningen og poolen. De har alle terrasse og havudsigt, men bemærk, at terrassen kan variere i størrelse og ligeledes udsigt. Nogle værelser kan således have udsigt fra siden eller lettere begrænset af pinjetræer. Terrassen er møbleret, og hvis størrelsen tillader det vil der også være enten liggestole eller hængekøje. Alle værelserne har aircondition, lcd-tv (med satellitkanaler), minibar og badeværelse med toilet og bruser. Enkelte værelser har plads til op til to ekstra opredninger.

Værelse Superior med terrasse og havudsigt

Disse superiorværelser ligger enten i hovedbygningen eller i små selvstændige enheder mellem hovedbygningen og poolen. De har alle terrasse og havudsigt, men bemærk, at terrassen kan variere i størrelse og ligeledes udsigt. Nogle værelser kan således have udsigt fra siden eller lettere begrænset af pinjetræer. Terrassen er møbleret (og større end standardværelsernes), og hvis størrelsen tillader det vil der også være enten liggestole eller hængekøje. Disse værelser har desuden jacuzzi (i hovedbygningen på badeværelset men de selvstændige enheder har det på terrassen). Alle værelserne har aircondition, lcd-tv (med satellitkanaler), minibar og badeværelse med toilet og bruser/badekar. Et enkelt værelse har plads til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Scapone

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Scapone som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Scapone. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Villa Scapone

Vidunderlig udsigt

Når du kører til hotellet, gælder det om at holde udkig efter skiltet. Kommer du fra Mattinata af har du et skarpt højresving før en stor bakke nedad. Kommer fra Vieste af, så det er næppe muligt at komme ned til hotellet uden først at bakke i modsatte køreretning for at komme ned ad den stejle bakke - i sandheden et skarpt sving, jøsses!
Hotellet ligger lidt som ved en afgrund, kan man sige. Der er som sagt en stejl bakke ned til hovedbegyggelsen. Inde i receptionen får man en varm og behagelig modtagelse. Vi boede i hovedbygningen, hvor vi havde et fantastisk værelse med en kæmpe virkelig dejlig terrasse med liggestole og hængekøje. Udsigten fra værelset var magisk, for ikke at tale om udsigten når man tager brusebad - hele Middelhavet, wow!
Vi spiste på hotelrestaurant to aftener. Bordene er stillet i små alkover, næsten lidt chambre separee med udsigt ud over havet. Servicen er fremragende, rimeligt prissat og lækker mad.
Hotellets morgenmad er langt over italiensk standard, selv den indtages i alkover med udsigt over havet.
Hotellets pools er meget smukke, hvis du sætter pris på fred og ro og poolsvømning, så det er helt perfekt. Hvis du ønsker at svømme i havet, så der er ingen strand i tilknytning til hotellet, men kun en badestige.
Det føles som om, at hotellet er perfekt for par, dels på grund af de adskilte alkover til middag og morgenmad, men også fordi hotellet er meget fjerntliggende og isoleret. Der er ikke noget at gå hen til efter at have indtaget middagen, man er ret fastlåst.
Vi opholdt os der tre nætter og trivedes udmærket. Efter to dage, følte vi dog, at det var nok med isolationen og kørte til den nærliggende by Mattinata og spiste middag der. Meget spændende at køre serpentinerveje midt om natten.

Læs mere

Super dejligt sted!

Man finder ro på dette hotel, som ligger helt fantastisk og billederne svarer til virkeligheden! Vi ankom til hotellet sent om aftenen og blev taget rigtig godt imod af Tonino, som gjorde en fin indsats for at føle os godt til rette i det hele taget. Tak til Tonino! Der er så mange fine oaser på hotellet, og der er en storslået udsigt. Har helt klart stor lyst til at vende tilbage, måske i kombination med et ophold andetsteds. Maden er for dyr i forhold til det man får. Betjeningen er i topklasse. Man skal ikke være gangbesværet, da hotellet ligger i flere niveauer. Der er et stykke vej til "byliv", og man kører til og fra hotellet ad bjergveje.

Læs mere

Villa Scapone

Dejligt sted med fantastisk havbad og smukt område.
Venligt og serviceminded personale

Læs mere

Slidt

Servie hos in-italia er som altid upåklagelig.
Villa Scapone ER slidt og skulle ikke have mere end 2 sole/stjerner.
Personale og beliggenhed er ikke til at sætte en finger på,men selve hotellet er slidt og har haft sin storhedstid. De skriver de har motionsrum ,der er der også men jeg ville ikke røre noget før det hele var højtryk renset. Det mest irriterende var dog deres strømspare tiltag. Nøglen til værelset var sat sammen med kortet til strøm MED stålvire (det kostede et par bukser da vire´en rev hul) således at man ikke kunne have aircon tændt mens man f.eks spiste i restauranten OG ville låse døren når man gik.Og det gør man altid i Italien.Nå så man kom hjem til værelset om aftenen så var der MEGET mørkt fordi nøglen til strøm og udendørslys havde man i bukserne :-( Der er så meget sol på stedet,hvorfor sætter i ikke en solcellelampe med censor op så gæsterne kan se bare lidt og ikke river benene til blods på knækkede fliser.
Jeg ved godt at saltvand er hårdt ved bygninger og trædøre men jeg tror ikke at hoveddørene havde fået olie de sidste 10 år og det pudset murværket skreg også på maling
Vi havde bestilt værelse UDEN spabad ,men fik det næsten alligevel for på terrassen stod der et
spabad der ikke virkede. Det tror jeg i det mindste ikke det gjorde for det var forsøgt dækket til med et klæde så man ikke skulle se den brunlig væske der var i bunden. Jeg forstår ikke hvorfor man ikke fjerner et defekt spabad når det åbentbart ikke kan laves,kunne se at det havde stået der længe. Ros for beliggenhed ved vandet og personale.

Læs mere

Charlotte og Lasse fra Frederiksberg boede på Hotel Villa Scapone i Mattinata fra d. 8. til d. 14. september 2012.

Turen til Villa Scapone var fantastisk. Det gik let med at komme fra lufthavnen i Rom og til syditalien. Men uden bil havde det nok været svært ;) Hotellet levede til fulde op til forventningerne og jeg har allerede anbefalet mange at tage på ferie dertil. Vi havde lejet et superior værelse som lå i hovedbygingen. Fantastisk udsigt fra altanen med havblik til alle sider. Altanen var kæmpestor og indeholdt både hængekøje, solstole og bord+stole. Helt fantastisk! Vi tilbragte alle dage ved poolen, fuldkommen ugenert da vi formentlig var der lidt uden for højsæsonen. Men stilheden var skøn og stod helt fantastisk til udsigten og de luxuriøse forhold. Personalet er søde og hjælpsomme og morgenmaden rigtig lækker. Vi valgte at tage til Mattinata de fleste aftner og spise, både fordi det var billigere, men også fordi at udvalget på hotellet er forholdsvis småt, og mest i fiske-genren ;) Mattinata er rigtig hyggelig og der ligger nogle gode restauranter og isbarer. ;)

Vi havde en lille uge i paradis og vil uden tvivl komme retur når muligheden byder sig.

Læs mere

Gitte fra Hårlev boede på Hotel Villa Scapone i Mattinata fra d. 29. august til d. 5. september 2012.

Vi ankom lidt over middag, fik anvist vores værelse med det samme og efter en rundvisning på stedet, kunne vi indtage det første måltid på terrassen med den mest fantastiske udsigt (som var den, vi var kørt efter) og kunne konstatere, at billederne ikke lyver.
Villa Scapone er et sted, hvor man nyder stilheden (især efter Napolis larm) slapper af og spiser rigtig god mad. Personalet er utrolig venlige og hjælpsomme.

Læs mere
 
search map