Villa i Marina di Marittima i Apulien

Pajara di Nelly

 
Pajara di Nelly er ikke tilgængelig i øjeblikket
Pajara di Nelly er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Parker bilen under bambustaget ved den smukke kystvej. Gå et par trappetrin ned og træd ind gennem yderdøren. Her begynder din magiske familieferie med udsigt over Middelhavet!

Hold ferie i et smukt, traditionelt hus i nogle dage, hvor charmen vil være nærværende hvert eneste øjeblik. Dette er stedet for dig, der søger Middelhavs-charmen i højere grad, end du søger luksus. Paraja di Nelly har en fantastisk terrasse, hvor du ser ud over det smukke, blå Middelhav. Det her lille hus tilbyder en dejlig beliggenhed og plads nok til, at du og din familie kan bo bekvemt under jeres ferie i Apulien.

God smag og traditionel arkitektur

Du bliver uden tvivl overrasket over, hvor fine og dekorative elementer, du kan finde her i huset. Her afspejler havets blå farve sig i keramikken og skaber en nærmest magisk effekt. Trippelværelset, som er bygget under et buet stenloft, og kun har et lille vindue, er smagfuldt indrettet, og er samtidig det køligste rum i huset, fordi varmen holdes ude.

Ejerne har været meget opfindsomme, da de indrettede huset, med fuld respekt for den unikke arkitektur. Det her kommer du til at holde af! Bliv herre i et historisk hus, hvor du hverken kommer til at savne god udsigt eller god smag.

Læs mere om Pajara di Nelly

Villaen på Pajara di Nelly

Villa Pajara di Nelly med 5 sovepladser

Villa Paraja di Nelly er ca. 50 m² indenfor, og det udendørs areal er på hele 470 m². Huset har to soveværelser. Et dobbeltværelse og et trippelværelse, samt to badeværelser med toilet og bruser. Huset har også to udendørs brusere. Der er også en spisestue, et køkken, en altan, som er møbleret med borde og stole, og hvor du har fuld udsigt over havet. Der er også en tagterrasse, som er perfekt for den, som vil sole sig. Vær opmærksom på, at huset har flere trin, som ikke er særligt egnede til gangbesværede eller små børn.

Skjul teksten
 
 
search map