Ferieboliger og hoteller i Marina di Marittima

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Marina di Marittima giver dig mulighed for at opleve en smuk og rolig natur tæt på de større feriesteder i Salento. Marina di Leuca, Otranto og Gallipoli ligger alle tre til mindre end 50 kilometer herfra.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Klippekyst og atter klippekyst

Kystlinjen her er rå, skulpturel og meget smuk og som regel er vandet så krystalklart og rent, at du har udsigt til havbunden, selv hvor der er meget dybt. Langs med kysten finder du mange stier, der fører til maleriske bugter, hvor middelhavsvegetationen pryder.

Acquaviva

Marina di Marittima også kendt for Aquaviva, dybe kløfter af 200 meters højde, som let kan nås til fods. Du kan endda svømme ind og finde det lidt køligere havvand. Den turkise vandfarve, omgivet af fyrretræer, duften af havet blandet med cikadernes sang gør det til et unikt sted. Det er muligt at parkere din bil på toppen af klipperne og gå ned ad en sti.

Praktisk information

Marina di Marittima ingen spisesteder, men dette er rent faktisk med til at fastholde den stille og naturrå stemning. Du vil finde nogle restauranter kun 2 km væk i Castro ved havet eller i centrum af Marittima, længere oppe inde i landet. I landsbyen Marittima vil du også finde et lille supermarked.

Læs mere om Marina di Marittima

Skjul teksten
 
 
search map