Feriebolig i Mancaversa i Apulien

Villini La Caletta

 
Villini La Caletta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villini La Caletta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Mancaversa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ønsker du at bo i første række ned til en malerisk lagune med sandstrand og spredte klipper? La Caletta ligger i Marina di Mancaversa på den flotte kyststrækning mellem Santa Maria di Leuca og Gallipoli, kun 12 km fra Gallipoli.

Her kan du bo i fred og ro langt fra forurenende biltrafik. Der er 12 flotte hvide lejligheder i eksotiske omgivelser med agaver og anden sydlandsk beplantning. I nærheden er der indkøbscenter, legeland og sportsfaciliteter, som fx tennis og fodbold.

Læs mere om Villini La Caletta

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Lejlighederne ligger alle i forhøjet stueetage og har opholdsstue med køkkenniche og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng, badeværelse med toilet og bruser. De har alle parkeringsplads til rådighed.
Treværelseslejlighed Villino i tofamiliehus med 6 sovepladser (med havvendt terrasse / balkon):
- Disse indlogeringer ligger i et plan i tofamiliehuse. De består af opholdsstue med køkkenniche og dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse / toilet, havvendt terrasse og parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map