Villa i Locorotondo i Apulien

Villa Angela

 
Villa Angela er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Angela er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Locorotondo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne herlige villa er godt egnet til børnefamilier som vil nyde godt af Apuliens mange muligheder. Man bor i den smukke Itriadal nær den dejlige by Locorotondo og kun ca. 15 km fra nærmeste strand.

De skønne omgivelser her i Itriadalen indbyder til såvel afslapning i den dejlige have med egen pool (6 x 12 m) som hyggelige udflugter til byer som Alberobello, Ostuni eller kystbyerne Monopoli og Polignano a Mare.

Læs mere om Villa Angela

Villa med 6/8 sovepladser:
- Villaen består af en stor opholdsstue med sofa, bord og stole og pejs. Fra opholdsrummet har man udgang til haven med pool. Endvidere er her et veludstyret køkken med fire kogeplader, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine samt køkeskab med fryseboks, og og naturligvis to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse to enkeltsenge samt mulighed for to ekstra sovepladser i en sovesofa i stuen. Der er to badeværelser i villaen, både med toilet og brus. Villaen har desuden aircondition installeret.

Skjul teksten
 
 
search map