Feriebolig i Locorotondo i Apulien

Sotto Le Cummerse

Suiten Jacuzzi i suiten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I den stemningfulde by Locorotondo, som ligger i et naturskønt område i regionen Apulien, finder man disse charmerende og stilrene lejligheder. Den eksotiske Itriadal titter frem mellem husene og sætter lokalt krydderi på ferien.

Bo rundt omkring i byen

Sotto Le Cummerse er såkaldte "diffuse" lejligheder, hvilket i praksis betyder, at de ikke ligger i samme bygning, men er spredt ud i forskellige antikke huse rundt om i byen. Check-in sker dog altid i receptionen, som ligger ved en af Locorotondos byporte og morgenmaden (enkel) serveres på en hyggelig kaffebar i centrum af byen.

Læs mere om Sotto Le Cummerse

Geniunt, lokalt, ægte og originalt

Ønsker man et aldeles stemningsfuldt ferieophold og virkelig nyde det bedste af det bedste, som Syditalien kan byde på, er Sotto Le Cummerse det helt rette valg. De 9 lejligheder er alle pænt indrettede med alle moderne faciliteter samtidig med, at man har forsøgt at bevare den gamle stil "arte povera". Møblerne er i træ og væggene er hvidkalkede og prydes af flotte malerier.

Venligt personale og mange muligheder for service

Blandt øvrige faciliteter kan Sotto Le Cummerse og dets imødekommende personale tilbyde transfer til/fra nærmeste lufthavn, børnepasning, cykeludlejning, cykeludflugt på landet med madpakke, vaskeri, roomservice (morgenmad) og andre udflugter, som kan bestilles i receptionen.

Talrige udflugtsmuligheder

Apulien er en utrolig spændende region, hvilket gør Locorotondo til et godt udgangspunkt for dem, som vil bo i en charmerende by samtidig med, at man har kort afstand til mange gode udflugtsmål. Vi kan blandt andet anbefale Den Hvide By Ostuni, Alberobello med de klassiske trulli-bygninger og de mange fine strande langs kysten, hvor man også finder stemningsfulde byer som Polignano a Mare og Monopoli.

Standardlejlighed med 2-4 sovepladser:
- Lejlighederne er stilrent indrettede og ligger i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsrum med tv og dvd, sikkerhedsboks, aircondition, mulighed for opvarmning, praktisk køkkenhjørne med to eller fire kogeplader, køleskab, spisebord og stole. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa i opholdsrummet (gælder lejligheder til 3 personer), eller soveværelse med to enkeltsenge (gælder lejligheder til 4 personer), badeværelse med toilet og bruser eller badekar.

Superiorlejlighed med 2-4 sovepladser:
- Lejlighederne er stilrent indrettede og ligger i stueetagen eller på første sal. De består af opholdsrum med tv og dvd, sikkerhedsboks, aircondition, mulighed for opvarmning, praktisk køkkenhjørne med to eller fire kogeplader, køleskab, spisebord og stole. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa i opholdsrummet (gælder lejligheder til 3 personer), eller soveværelse med to enkeltsenge (gælder lejligheder til 4 personer), badeværelse med toilet og bruser eller badekar. I sammenligning med standardlejlighederne er disse lejligheder noget større og enkelte med fransk balkon.

Suitelejlighed med 2-4 sovepladser:
- Denne lejlighed er den sande perle blandt udvalget af lejligheder. Lejligheden er prægtigt indrettet og passer godt ind i den originale arkitektoniske udformning. Suiten er på hele 100 m², ligger på første og anden sal og har en dejlig terrasse til rådighed. På lejlighedens nederste plan finder man, ud over faciliteterne i de andre lejlighedstyper, et veludrustet køkken med fire kogeplader og ovn, opholdsrum med antikke møbler og pejs. En smuk stentrappe fører op til lejlighedens næste plan, hvor der er et stort soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et stort badeværelse med jacuzzi og bruser samt hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Sotto Le Cummerse

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map