Feriebolig i Locorotondo i Apulien

Sotto Le Cummerse

Suiten Jacuzzi i suiten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I den stemningfulde by Locorotondo, som ligger i et naturskønt område i regionen Apulien, finder man disse charmerende og stilrene lejligheder. Den eksotiske Itriadal titter frem mellem husene og sætter lokalt krydderi på ferien.

Bo rundt i Locorotondo

Sotto Le Cummerse er såkaldte "diffuse" lejligheder, hvilket i praksis betyder, at de ikke ligger i samme bygning, men er spredt ud i forskellige antikke huse rundt om i byen. Check-in sker dog altid i receptionen, som ligger ved en af Locorotondos byporte og morgenmaden (enkel) serveres på en hyggelig kaffebar i centrum af byen.

Læs mere om Sotto Le Cummerse

Geniunt, lokalt, ægte og originalt

Ønsker man et aldeles stemningsfuldt ferieophold og virkelig nyde det bedste af det bedste, som Syditalien kan byde på, er Sotto Le Cummerse det helt rette valg. De 9 lejligheder er alle pænt indrettede med alle moderne faciliteter samtidig med, at man har forsøgt at bevare den gamle stil "arte povera". Møblerne er i træ og væggene er hvidkalkede og prydes af flotte malerier.

Venligt personale og mange muligheder for service

Blandt øvrige faciliteter kan Sotto Le Cummerse og dets imødekommende personale tilbyde transfer til/fra nærmeste lufthavn, børnepasning, cykeludlejning, cykeludflugt på landet med madpakke, vaskeri, roomservice (morgenmad) og andre udflugter, som kan bestilles i receptionen.

Talrige udflugtsmuligheder

Apulien er en utrolig spændende region, hvilket gør Locorotondo til et godt udgangspunkt for dem, som vil bo i en charmerende by samtidig med, at man har kort afstand til mange gode udflugtsmål. Vi kan blandt andet anbefale Den Hvide By Ostuni, Alberobello med de klassiske trulli-bygninger og de mange fine strande langs kysten, hvor man også finder stemningsfulde byer som Polignano a Mare og Monopoli.

Junior, deluxe eller suite

Der findes 3 forskellige typer lejligheder at vælge imellem. Indretningen er charmerende og rustik. "Junior" er til 2 personer og ligger i stueplan. "Deluxe" er til 2 personer og kan ligge på flere etager. Nogle er i 2 plan og nogle har balkon. "Suite" er op til 4 personer og er fordelt på to etager. Nogle har balkon eller terrasse.

Alle lejligheder har tekøkken og badeværelse med brusebad. Her er faciliteter som satellit-TV, hårtørrer, aircondition, safetyboks, Wi-Fi og et lille køleskab/minibar.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Sotto Le Cummerse

Læs personlige anmeldelser af Sotto Le Cummerse som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sotto Le Cummerse. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Sotto Le Cummerse

Bedømmelse af Sotto Le Cummerse

Fantastisk personale og fabelagtig lejlighed i hvad der siges at være den smukkeste by i Italien.

Læs mere

Uforglemmeligt

Et super sted, meget imødekommende. Komfortabelt, meget smukt møbleret, dekoreret med virkelig god smag; en dejlig terrasse med en smuk udsigt over den store kirke Locotorondo. Kage og mange drikkevarer står til din disposition. Meget generøs velkomst. Personalet er meget søde. Forholdet mellem pris og kvalitet er lige i øjet.

Eneste minus: Tre etager med trapper, hvor trinene er meget høje. Det er ikke optimalt for folk med helbredsproblemer.

Læs mere

Vidunderlige bolig i smukke Locorotondo

Vi boede i en virkelig dejlig lejlighed i centro storico. Elsker denne hvide, smukke og venlige lille by.

Læs mere

Atle og Vigdis fra Nesttun i Norge boede på Sotto Le Cummerse i Locorotondo fra d. 12. til d. 19. september 2012.

Vi boede i Sotto Le Cummerse 12-19. september 2012
Ankom til receptionen ca. kl. 16:00 og fik en varm velkomst. Blev orienteret om parkeringsregler i byen da vi havde bil.
Blev sammen med bagage kørt med el-bil ind til den gamle by og lejligheden, som var helt i orden. Fint og godt udstyret køkken. Stort soveværelse med stor seng.
Det var næsten som at bo på hotel. Sengene blev ordnet hver dag, rengøring hver dag og skift af sengetøj en gang.
Morgenmad spiste vi hjemmefra før vi gik på bar og tog den italienske morgenmad.

Vi tog på turer til de andre byer hver dag og tilbragte aftenen med at udforske hjembyen, spisesteder og barer.
Vi anbefaler at man læser lidt op på området inden man rejser hjemmefra. Her er så meget at se rundt omkring. Vi havde valgt de byer ud som vi ville se på forhånd og fundet oplysninger på nettet.
Vi har været på ferie i Italien en gang om året siden 1997. Det var første gang vi var nede i hælen. Vi tog fly til Brindisi og lejede bil videre.
Vi hyggede os og anbefaler dette sted til andre

Læs mere

Thomas og konen fra København boede på Sotto Le Cummerse i Locorotondo fra d. 1. til d. 10. august 2011.

På vor fjerde rejse til Italien havde vi besluttet at besøge Puglien. Efter et par uger i Bologna og Marche kørte vi til Locorotondo, hvor vi igennem In-Italia havde booket en lejlighed hos Sotto Commerse. Vi ankom ret sent om aftenen, og ringede undervejs og meddelte dette, og besked var blot: "No problem". Serviceniveauet er meget højt hos Sotto Le Commerse.

Lejligheden er i to etager beliggende i det i bogstaveliste forstand idylliske historiske centrum af Locorotondo. Man skal være indstillet på at det er historiske bygninger med smalle stejle trapper og smalle døre. Til gengæld er der højt til loftet og smukt "elegant rustikt". Vægdekorationerne er nok lidt overvældende efter gængs nordisk smag, men passer til stedet. Soveværelset er meget varmt om natten i august, men der er air condition (påregn dog støj) på begge etager af lejligheden. Det basale køkkenudstyr vi ønskede til madlavning skaffede kontoret hurtigt. Hver dag skiftes der linned og håndklæder, servicen er luksuriøs. Eneste anke er en larmende vandpumpe der sidder monteret på taget over lejligheden og går igang så snart man bruger vandhanen.

Aftenerne kan nydes på den lille altan med kig ned i en af de kønne smalle gader, hvor de lokale beboere sidder på trapperne og nyder aftenen. Fra altanen er der også udsigt henover dalen til den nærliggende by Martina Franca. Locorotondo er en betagende oplevelse at bevæge sig rundt i i de lune aftentimer (august). Man kan sidde og spise i de meget atmosfæriske små stræder hvor restauranterne har borde ude.

Vi anbefaler følgende restauranter:
Locorotondo: Bina - Via Dottor Recchia 44 og La Taverna del Duca - Via Papatotero 3
Martina Franca: La Tana - via Mascagni 2
Alberobello: L´Aratro - Via Monte San Michele 25
Ostuni: La Candida de Seppe Tise - Via Galileo Galilei 5

Læs mere

Edita og venner fra Dragør boede på Sotto Le Cummerse i Locorotondo fra d. 14. til d. 21. juni 2011.

Bella Italia, tak for fantastiske dage i Apulien. Locorotondo er en perle på en lang snor af byer med atmosfere og historie. Vi har lejet bil i Bali go baet i Locorotondo. Stort marked om fredagen. Husk at omparkere din bil ned til stadion, fordi P-plads og større del af byen skal bruges til de sælgende. Køb alt mellem himmel og jorden fra 0.50 euro og opefter. Vi kørte til strande nord og syd for Polignano a Mare - dejlige strande, vi brugte Lido, betalte de 3 euro for P-plads. Tilbage til Locorotondo - båede på 2 etager m. tagterassem udsigten til kirke og dalen. Pragtfuldt sted !! kan kun anbefales. Sagt bon journo til naboen og alle i i byen og parken. Spiste masser af is. Vi vil gerne tilbage !!!!

Læs mere
 
search map