Anmeldelser af Arco del Saracino Resort

 
Arco del Saracino Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Arco del Saracino Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apulien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Arco del Saracino Resort

Læs personlige anmeldelser af Arco del Saracino Resort som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Arco del Saracino Resort. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og Allan fra Svendborg boede på Arco del Saracino Resort i Lido Marini fra d. 21. juni til d. 5. juli 2008.

Vi fløj til Brindisi hvor vi havde lejet en bil, turen til resortet tog kun et par timer.
Marini er en lille badeby, med udmærkede indkøbsmuligheder af dagligvare. Regn ikke med at gøre de store moder indkøb her, udvalget er meget begrænset. Vi mødte kun få af lokalbefolkningen der kunne lidt tysk og engelsk, det kan være en fordel med en italiensk ordbog i rejsebagagen. Udvalget af restauranter er ikke særlig stort og vi oplevede desværre at det var svært at komme til at spise i restauranten på Arco del Saracino Resort ,da der skulle bestilles bord om lørdagen og en hverdag hvor vi ville spiser der var der ikke personale nok til at vi kunne få et bord til to personer.
Den private strand var over al forventning, pænt, rent og klart vand virkelig en oplevelse. Vi havde på forhånd lejet parasol og liggestole hvilket var utrolig dejligt. Turen til standen i det lille tog var en hyggelig lille tur hvor man kom lidt tættere på italienerne. Vi var på Resortet i ugerne 26 og 27 hvor vejret alle dage var over 30 grader og de skyer vi så på den blå himmel kunne tælles på en hånd. På dette tidspunkt af sommeren mødte vi kun italienere og nogle få tyskere.

Vi fik en fin modtagelse og vores lejlighed lå på 1. sal med kanon udsigt ud over byen Marini og det klare blå hav. Vi havde en havudsigt på næsten 180 grader fra vores store altan. Lejligheden levede helt op til vores forventninger. Der var rent og pænt over alt i resortet.
Gallipoli by er en times kørsel nordpå og er absolut et besøg værd.

Vi sluttede vores ferie af med et besøg i Castellana grotten og byen Alberobello, som er to store seværdigheder beliggende lidt nord for Brindisi.
Vores eneste anke er at vi da vi ankom, blev vi afkrævet 152euro mere end det I havde oplyst. Dette skulle dække ”Suppl Tessera Club Adulti” (animation

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map