Feriebolig i Lido Marini i Apulien

Arco del Saracino Resort

 
Arco del Saracino Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Arco del Saracino Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apulien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Arco del Saracino Resort er et farvestrålende ferieparadis i kort afstand (ca. 300 m) til nogle af Italiens allerbedste strande. Det er en hel arabisk inspireret landsby med palmer og gyder – bygningerne er farverige, har flade tage og minder mest af alt om en kulisseby (på godt og ondt).

Vi befinder os ca. 15 km fra Santa Maria di LeucaApuliens sydligste punkt, eller Støvlelandets hæl om man vil. Her på den Joniske kyst har man kilometervis af smukke sandstrande, og bevæger man sig de få kilometer over til Adriaterhavskysten, mødes man af en malerisk og bugtende klippestrækning.

Læs mere om Arco del Saracino Resort

Resortet består af 188 lejligheder og har et kolossalt poolområde samt et børnebassin med jacuzzi ved siden af. Lejlighederne har p-plads, fjernsyn med satellitmodtager, aircondition, telefon, køkkenniche og badeværelse. De fleste af lejlighederne på første sal har havudsigt, men vi kan desværre ikke garantere det for alle gæster. Ved siden af feriecenteret finder man desuden et antal villa-lejligheder i samme indretningsstil og med samme faciliteter som lejlighederne.

Komplekset byder desuden på reception, restauranter, bar, amfiteater, sportsområde med fodbold, tennis og legeplads. Både dag og aften er her underholdning i sommerperioden, som man oftest ser det på italienske feriecentre. Mod betaling kan man tilmelde sig guidede ture, bådtur til grotterne og dykning. Den offentlige strand ligger 300 m væk og den private 1.400 m væk, og er forbundet af et lille tog med faste kørtider.

Lejlighederne på Arco del Saracino Resort

Toværelseslejlighed type S med 4 sovepladser (stuen eller 1. sal)

Lejlighederne er ca. 35 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa (kan slås ud som køjesenge), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og egen have eller terrasse.

Toværelseslejlighed type Muró med 4+1 sovepladser (stueetage)

Lejlighederne er ca. 35 m² og ligger alle i stueetage. De består af opholdsstue med køkken og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og egen have eller terrasse. Der er mulighed for en ekstra seng enten i stuen eller i soveværelse. Bemærk at denne type lejligheder ligger på den anden side af vejen i forhold til svømmebassinet hvorfor du skal regne med du og dine medrejsende skal gå over gaden for at komme til svømmebassinets område.

Treværelseslejlighed type Muró med 6 sovepladser (stueetage)

Lejlighederne er ca. 60 m² og ligger alle i stueetage. De består af opholdsstue med køkkenskab og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt egen have eller terrasse og egen parkeringsplads. Bemærk at denne type lejligheder ligger på den anden side af vejen i forhold til svømmebassinet hvorfor du skal regne med du og dine medrejsende skal gå over gaden for at komme til svømmebassinets område.

Skjul teksten
 
 
search map