Feriebolig i Lecce

La Corte dei Morosini

 
La Corte dei Morosini er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Corte dei Morosini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lecce og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Corte dei Morosini er beliggende i hjertet af barokbyen Lecce. Caféer og spisesteder finder du i kort gåafstand. Hvis du ankommer til Lecce i bil, får du ved check-ind udleveret et "pas" der giver adgang til at parkere bilen gratis i gården ved siden af boligen midt i det skønne historiske centrum.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
Lejligheden befinder sig i stueetagen og er flot møbleret. Indgangpartiet er beliggende i forbindelse med en flot opholdsstue med hvælvinger i loftet. Der er endvidere spisekøkken med udgang til en lille terrasse med bord og stole, og derudover rummer La Corte dei Morosini to sammenhængende soveværelser, der er forbundet med en dør; soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge, desuden er der badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er udstyret med aircondition og fjernsyn. Ved længere ophold skiftes sengetøjet hver tredje dag.

Læs mere om La Corte dei Morosini

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Corte dei Morosini

Læs personlige anmeldelser af La Corte dei Morosini som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Corte dei Morosini. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra La Corte dei Morosini

Dejlig lejlighed med fantastisk belliggenhed

Det er fuldstædig som at være i et privat hjem, men måske ikke egnet til mindre børn, da der står mange pynte ting i lejligheden.

Beliggenheden i centrum er fantastisk.

Læs mere

Bedømmelse af La Corte dei Morosini

Meget fin lejlighed. Værtsparret meget søde og hjælpsomme.

Læs mere

Susanne og familie fra Espergærde boede på La Corte dei Morosini i Lecce fra d. 9. til d. 11. juli 2012.

Vi har haft en vidunderlig ferie i Italien og jeres indsats er yderst tilfredsstillende. De tre steder vi bookede via jer, var alle skønne og levede op til vores forventninger.

Læs mere

Ann med venner fra Åkersberga i Sverige boede på La Corte dei Morosini i Lecce fra 29. juni til 3. juli 2012.

Vi har haft en fantastisk ferie, indkvarteringen var fremragende, glædeligt overrasket. kanon for os fire midaldrende kvinder at bo i centrum af Lecce, bare at parkere lejebilen og ud for at botanisere blandt restauranterne mums...... og relativt billigt. Meget smukt at køre på vestkysten af hælen, god vin, dejlig badning etc. Jeg summerer, vi havde en fantastisk ferie, vender gerne tilbage for at uudforske det sydlige Italien.

Læs mere

Edith og rejsefælle fra København S boede på La Corte dei Morosini i Lecce fra d. 21. til d. 27. oktober 2010.

Vi havde et fint ophold i Lecce. Meget rart og imødekommende værtspar, som også var så venlige at hente os og køre os til stationen, da vi skulle rejse videre med tog.

Lejligheden var ren, stor og centralt beliggende i et fredeligt område i byen.

Et lille minus, som I måske bør nævne i jeres beskrivelse, er at man, for at komme på badeværelset fra det bageste soveværelse, skal igennem det forreste soveværelse. Ikke noget problem for os, da vi jo kun var to, men hvis det evt. er to vennepar, der bor der, så kunnne det måske være en lille gene? For lejligheden er jo rigelig stor til 4 personer.

Endelig kan det nævnes, at byen Lecce bestemt er et besøg værd

Læs mere

Bedømmelse af La Corte dei Morosini

Læs mere
 
search map