Agriturismo i Ischitella i Apulien

Agriturismo La Valletta

 
Agriturismo La Valletta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Valletta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ischitella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo La Valletta ligger i rolige og grønne omgivelser med udsigt over Lesina-søen i Gargano naturreservat. Her kan man se solen gå ned over søen, og på de klareste dage kan man se helt til Gran Sasso-bjerget i regionen Abruzzo.

Franco som ejer og bestyrer stedet, udtrykker sig meget kunstnerisk i køkkenet, så hver dag er der forskellige specialiteter, oftest tilberedt af egne råvarer.

Læs mere om Agriturismo La Valletta

Der er først og fremmest to ting ved denne gård, der gør den til et afslappende opholdsted: Udsigten som tidligere nævnt. Og så er der svømmebassinet, som er kæmpestort, især i forhold til de få værelser, som findes på denne nyrenoverede gård. Det er et af de få bassiner på en agriturismo, hvor man virkelig kan svømme eller slappe af i vandmassageområdet. Rundt om bassinet er der en bred solterrasse med liggestole og parasoller samt en lille bar med egen stue og terrasse, hvor morgenmaden bl.a. serveres.

Restauranten ligger i en bygning for sig selv og er omgivet af en terrasse hvor gæsterne kan sidde om sommeren. Spisestuen er hyggelig, og der er højt til loftes flotte stenhvælvinger. Der er et enormt pejserum hvor gæsterne kan samles om aftenen, måske med et glas af gårdens egen grappa. I restauranten er der hver dag en ny menu med flere retter. Prisen for et rigt og spændende måltid er mellem 20 og 25 euro. Du aftaler selv med Franco ved morgenmaden om du vil spise på stedet om aftenen.

Gårdens 13 værelser er meget rummelige og ret simpelt indrettede, ud fra en idé om, at gæsterne kommer for at slappe af og ikke for at blive overvældet af pynt. Ud over Francos egne akvareller er der på værelserne gode senge, skrivebord og klædeskab samt badeværelse med toilet og bruser. De vender alle mod dalen som går fra svømmebassinområdet ned til vandet. Der er intet fjernsyn på værelserne, men du kan følge med i de vigtigste idrætsbegivenheder (eller vejrudsigten) i fællesrummet ved baren.

Ønsker du fred og ro, og samtidig at bo tæt på flere udflugtsmål (Peschici, Vieste, Mattinata, Monte Sant'Angelo, de flotte dale i Gargano naturpark og Tremiti-øerne ved Adriaterhavskysten), så er dette bestemt en god mulighed. Kommer du her med børn, så har de masser af muligheder for at løbe rundt, svømme, spille fodbold eller tennis på selve stedet. For de voksne er der god mad og vin!

Skjul teksten
 
 
search map