Ferieboliger og hoteller i Ischitella

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ischitella ligger på den nordlige side af Gargano-halvøen 310 m.o.h. Byen blev grundlagt i 1058 omkring en befæstning, hvis ruiner kan ses endnu. Den borg, som man kan beundre i centrum i dag, stammer i stedet fra det 17. århundrede.

Fra byens tage og fra skråningerne i området har man på de klareste dage en fantastiske udsigt over Varanosøen og Adriaterhavskysten i Molise og Abruzzo, samtidig med at man kan se Tremiti-øerne og den dalmatiske kystlinje.

I dag er byen beboet af ca. 5.000 inbyggere og adskiller sig ikke markant fra andre provinsbyer i denne del af italien. Det er et glimrende udgangspunkt for et besøg af Gargano-reservatet og dens skatte. Det er værd at nævne, at i byen og i de nærliggende byer er der en tradition for folkemusik og dans. Der holdes flere byfester hvor grupper af ældre herrer skaber opildner en god stemning blandt hele lokalbefolkningen. I Cantori di Carpino er den mest kendte gruppe, der spiller folkemusik fra Gargano (sangeren er over 90 år gammel) og du kan endda finde deres plader i Norditalienske butikker. Deres taranta-sange, som spilles især her og i Salento-området, har bl.a. tiltrukket interesse af flere kendte rock-musikere og af mange glade lyttere.

Fra Ischitella anbefaler vi følgende udflugter:
- Carpino og Monte San'Angelo og Gargano-reservatet
- Garganos kystvej med stop i Rodi Garganico, Peschici, Vieste
- Tremiti-øerne

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map