Ferieboliger og hoteller i Ischitella

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ischitella ligger på den nordlige side af Gargano-halvøen 310 m.o.h. Byen blev grundlagt i 1058 omkring en befæstning, hvis ruiner kan ses endnu. Den borg, som man kan beundre i centrum i dag, stammer i stedet fra det 17. århundrede.

Fra byens tage og fra skråningerne i området har man på de klareste dage en fantastiske udsigt over Varanosøen og Adriaterhavskysten i Molise og Abruzzo, samtidig med at man kan se Tremiti-øerne og den dalmatiske kystlinje.

I dag er byen beboet af ca. 5.000 inbyggere og adskiller sig ikke markant fra andre provinsbyer i denne del af italien. Det er et glimrende udgangspunkt for et besøg af Gargano-reservatet og dens skatte. Det er værd at nævne, at i byen og i de nærliggende byer er der en tradition for folkemusik og dans. Der holdes flere byfester hvor grupper af ældre herrer skaber opildner en god stemning blandt hele lokalbefolkningen. I Cantori di Carpino er den mest kendte gruppe, der spiller folkemusik fra Gargano (sangeren er over 90 år gammel) og du kan endda finde deres plader i Norditalienske butikker. Deres taranta-sange, som spilles især her og i Salento-området, har bl.a. tiltrukket interesse af flere kendte rock-musikere og af mange glade lyttere.

Fra Ischitella anbefaler vi følgende udflugter:
- Carpino og Monte San'Angelo og Gargano-reservatet
- Garganos kystvej med stop i Rodi Garganico, Peschici, Vieste
- Tremiti-øerne

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Chignoni

Apecchio, Marche

Ca' le Suore

Cagli, Marche

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map