Anmeldelser af Trulli Antichi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Trulli Antichi

Læs personlige anmeldelser af Trulli Antichi som ligger i Apulien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Trulli Antichi. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Formidabelt

Meget behagelig ferie. Vi nød godt af den store pool og omgivelserne, som er meget imponerende. For dem, der holder af at spille golf, er der endda en golfbane med 9 huller i haven. Meget dejlig velkomst om lørdagen fra ejernes side, og gratis Nespresso-kaffe hele ugen. Trullien er fint vedligeholdt indvendig og meget fint dekoreret. Prikken over i'et var hunden Simba, som vogter over huset. Den er virkelig nuttet, og børnene var lykkelige for at have en firbenet ven at lege med hele ferien.

Anbefaling til kommende gæster

Gå ikke glip af Mattera, som er en skøn landsby.

Trulli Antichi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Trulli Antichi
Villa med 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra fransk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villa Rita

Monopoli, Apulien

Villa Il Fortino

Capo Vaticano, Calabrien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Apulien

search map