Villa i Gioia del Colle i Apulien

Trulli Antichi

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaen består af 11 forskellige keglehuse (trulli) og er helt nyrenoveret bl.a. med traditionelt anvendte materialer og er yderst smagfuldt og charmerende indrettet.

Dejlig have

Ejendommen er omgivet af en stor dejlig have med planter, skønne olivenlunde og græsplæner. Haven rummer et stort stenbord, hvor man kan nyde sine måltider i skyggen og desuden er her også en pænt stor pool (7 x 14 meter).

Oplagte udflugter

Villaens placering er udmærket i forhold til motorvejen A14, så man let kommer til lufthavnene Bari og Brindisi (Bari er nærmest med kun ca. 55 km). Man kommer også nemt til de spændende byer som fx Alberobello, Altamura, Mottola samt til hulebyen Matera i naboregionen Basilicata. Man behøver bil for at komme til og fra villaen. Nærmeste supermarked ligger 5 km herfra og der er 6 km til nærmeste by (Gioia del Colle) med restauranter og andre butikker. Den nærmeste togstation ligger også her.

Villa med 8 sovepladser:
- Trullo-villaen består af 4 soveværelser (2 med dobbeltseng og 2 med hver to enkeltsenge), to badeværelser, et køkken og spiseplads. Trullikonstruktionen har den fordel, at du om sommeren bor dejligt svalt og samtidig får en anderledes og charmerende bolig, der emmer af historie. Ulemperne er, at dørene er ganske lave og at her ikke findes rummelige værelser med oaser af gulvplads - men hvad gør det, når rammerne er fulde af atmosfære og udeområdet enormt? Stilen gennem hele villaen er holdt autentisk og møblementet er af god kvalitet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa degli Angeli

Conca dei Marini, Campania

Villa Serena & Sirenetta

Capo Vaticano, Calabrien

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Populært i Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Trullidea

Alberobello

search map