Villa i Gioia del Colle i Apulien

Trulli Antichi

 
Trulli Antichi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Trulli Antichi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gioia del Colle og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaen består af 11 forskellige keglehuse (trulli) og er helt nyrenoveret bl.a. med traditionelt anvendte materialer og er yderst smagfuldt og charmerende indrettet.

Dejlig have

Ejendommen er omgivet af en stor dejlig have med planter, skønne olivenlunde og græsplæner. Haven rummer et stort stenbord, hvor man kan nyde sine måltider i skyggen og desuden er her også en pænt stor pool (7 x 14 meter).

Læs mere om Trulli Antichi

Oplagte udflugter

Villaens placering er udmærket i forhold til motorvejen A14, så man let kommer til lufthavnene Bari og Brindisi (Bari er nærmest med kun ca. 55 km). Man kommer også nemt til de spændende byer som fx Alberobello, Altamura, Mottola samt til hulebyen Matera i naboregionen Basilicata. Man behøver bil for at komme til og fra villaen. Nærmeste supermarked ligger 5 km herfra og der er 6 km til nærmeste by (Gioia del Colle) med restauranter og andre butikker. Den nærmeste togstation ligger også her.

Villa med 8 sovepladser:
- Trullo-villaen består af 4 soveværelser (2 med dobbeltseng og 2 med hver to enkeltsenge), to badeværelser, et køkken og spiseplads. Trullikonstruktionen har den fordel, at du om sommeren bor dejligt svalt og samtidig får en anderledes og charmerende bolig, der emmer af historie. Ulemperne er, at dørene er ganske lave og at her ikke findes rummelige værelser med oaser af gulvplads - men hvad gør det, når rammerne er fulde af atmosfære og udeområdet enormt? Stilen gennem hele villaen er holdt autentisk og møblementet er af god kvalitet.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Falcone

Vieste, Apulien

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Resort San Matteo

Mattinata, Apulien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Apulien

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

search map