Feriebolig i Gallipoli i Apulien

Residence Lido

 
Residence Lido er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Lido er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gallipoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra den fine sandstrand Lido San Giovanni har du en eksotisk og iøjefaldende udsigt over Middelhavet og i horisonten Gallipolis spændende profil. Komplekset Residence Lido di Gallipoli ligger blot 150 m fra vandet i udkanten af Gallipolis nye bydel, som er mindre charmerende end den gamle bydel, der ligger ude på en halvø og byder på autentisk havnemiljø og snørklede gyder. Der er under 2 km til Gallipolis gamle bydel.

Det nyopførte kompleks fra 2005 med reception består af toværelseslejligheder, der alle har enten balkon eller terrasse. Havet kan ses/skimtes fra de fleste af lejlighederne, men man vil ikke få en decideret havudsigt. Komplekset har meget belejligt et supermarked til nabo, og der er i øvrigt gode parkeringsforhold i form af p-kælder.

Læs mere om Residence Lido

150 m væk ligger stranden med offentlig adgang og 800 m væk den private strand med liggestole og parasol – komplekset sørger for shuttle til den private strand fra 9. juni til 15. september. Her er der mulighed for at leje vandcykler, kanoer og vandski.

Kompleksets styrke er helt klart nærheden til stranden og gåafstanden ind til Gallipolis gamle bydel – blandt svaghederne tæller derimod den lidt skæmmende parkeringsplads og enkelte bygninger foran komplekset samt det lidt betonagtige islæt i Gallipolis nyere bydel.

Skjul teksten
 
 
search map