Agriturismo i Gallipoli i Apulien

Masseria Li Foggi

 
Masseria Li Foggi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Li Foggi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gallipoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Masseria Li Foggi ligger helt for sig selv i landskabet ved Gallipoli, knap 2 km fra havet og ca. 1,5 km fra selve byen.

Masseria Li Foggi stammer oprindeligt fra 1500-tallet og er blevet nænsomt restaureret. Her kan du regne med total afslapning trods nærheden til byen. Krydderurterne i haven spreder deres dufte rundt om denne stemningsfulde feriebolig.

Læs mere om Masseria Li Foggi

På Masseria Li Foggi er der 8 lejligheder i alt. De råder alle over aircondition, opvaskemaskine i køkkenet og egen møbleret terrasse, der vender mod haven. Indretningen er stærkt inspireret af Salento-områdets kultur med indflydelse fra de arabiske lande. De majestætiske og robuste stenmure er malet i varme farver; de imponerende hvælvingelofter gør hvert rum enestående; indretningen er smagfuld og præget af en blanding af højkvalitetsstoffer, træværk og cotto. Priserne er angivet for ophold af to personer i hver lejlighed. Er man flere - dvs. benytter du sovepladserne i sovesofaen - så kalkuleres de ekstra sovepladser, som man gør på hotellerne for ekstra seng. Bemærk desuden, at prisen inkluderer morgenmad.

Lejlighederne på Masseria Li Foggi

Toværelseslejlighed Comfort med 2+1 sovepladser (stueetage)

består af opholdsstue med pejs og køkkenhjørne med opvaskemaskine samt enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt egen terrasse.

Toværelseslejlighed Superior med 2+2 sovepladser (stueetage)

er noget større en lejlighederne af type Comfort og har en soveplads mere. De består ligeledes af opholdsstue med pejs og køkkenhjørne med opvaskemaskine samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt egen terrasse.

Toværelseslejlighed De Luxe med 2+1 sovepladser (stueetage)

er lige så store som lejlighederne af type Superior. De består af opholdsstue med pejs og køkkenhjørne med opvaskemaskine samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt egen terrasse og privat have med grill.

Skjul teksten
 
 
search map