Feriebolig i Gallipoli i Apulien

Attico Diamante

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er virkelig noget andet end badeferie ved det nordlige Adriaterhav. Det eksotiske, orientalske og græske stiller en stor rolle i denne fascinerende del af Syditalien, som indtil nu mest er i Nordeuropa for deres kraftige vine. Strandene har det mest fantastiske fine sand, og du kommer til at opdage helt nye sider af Italien i Gallipoli.

Skabt til et liv i det fri
Når du tager på ferie ved stranden i Syditalien, kommer du ikke til at opholde dig længe inden døre. Livet skal leves under åben himmel: i byen, på stranden og ikke mindst på din store, velmøblerede terrasse. Med husk endelig at nyde stranden, som kun er 200 meter fra lejligheden, for sandet er fint, og vandet er klart.

En lys og velkommende lejlighed
Lejligheden Attico Diamante er lys, velholdt og helt igennem skabt til Syditaliens varme. De lyse vægge og gulve holder ikke på varmen, og airconditionanlægget sørger for at gøre sit til et behageligt indeklima. Terrassen er fornuftigt nok i stort omfang overdækket, for solen varmer ekstra godt. Mon du kommer til at spise indenfor, når du kan grille og spise på terrassen, mens du ser ud over havet?


Treværelseslejlighed med 4+1 sovepladser
Lejligheden ligger på 6. etage og er ca. 60 m² stor. Den består af stue med åbent køkken (4 gasblus, ovn og køleskab med fryser) samt spisebord med stole og et sofaarrangement, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og wc. Det er muligt at få en ekstra seng mod betaling af tillæg.
Lejligheden er udstyret med aircondition og vaskemaskine, både soveværelserne og stue har fladskærmsfjernsyn. Fra stuen har du adgang til den store terrasse (som er lige så stor som selve lejligheden), som er udstyret med "sofaarrangement",bord, stole, solsenge, bruser og grill.

Læs mere om Attico Diamante

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Terrazza Soglime

Monopoli, Apulien

Anbefalinger til dig

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Terrazza Paradiso

Monopoli, Apulien

Masseria Cervarolo

Ostuni, Apulien

Populært i Apulien

Trulli Antichi

Gioia del Colle

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

search map