Feriebolig i Gallipoli i Apulien

Attico Diamante

 
Attico Diamante er ikke tilgængelig i øjeblikket
Attico Diamante er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gallipoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette er virkelig noget andet end badeferie ved det nordlige Adriaterhav. Det eksotiske, orientalske og græske stiller en stor rolle i denne fascinerende del af Syditalien, som indtil nu mest er i Nordeuropa for deres kraftige vine. Strandene har det mest fantastiske fine sand, og du kommer til at opdage helt nye sider af Italien i Gallipoli.

Skabt til et liv i det fri
Når du tager på ferie ved stranden i Syditalien, kommer du ikke til at opholde dig længe inden døre. Livet skal leves under åben himmel: i byen, på stranden og ikke mindst på din store, velmøblerede terrasse. Med husk endelig at nyde stranden, som kun er 200 meter fra lejligheden, for sandet er fint, og vandet er klart.

En lys og velkommende lejlighed
Lejligheden Attico Diamante er lys, velholdt og helt igennem skabt til Syditaliens varme. De lyse vægge og gulve holder ikke på varmen, og airconditionanlægget sørger for at gøre sit til et behageligt indeklima. Terrassen er fornuftigt nok i stort omfang overdækket, for solen varmer ekstra godt. Mon du kommer til at spise indenfor, når du kan grille og spise på terrassen, mens du ser ud over havet?


Treværelseslejlighed med 4+1 sovepladser
Lejligheden ligger på 6. etage og er ca. 60 m² stor. Den består af stue med åbent køkken (4 gasblus, ovn og køleskab med fryser) samt spisebord med stole og et sofaarrangement, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og wc. Det er muligt at få en ekstra seng mod betaling af tillæg.
Lejligheden er udstyret med aircondition og vaskemaskine, både soveværelserne og stue har fladskærmsfjernsyn. Fra stuen har du adgang til den store terrasse (som er lige så stor som selve lejligheden), som er udstyret med "sofaarrangement",bord, stole, solsenge, bruser og grill.

Læs mere om Attico Diamante

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Attico Diamante

Læs personlige anmeldelser af Attico Diamante som ligger i Apulien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Attico Diamante. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Alletiders beliggenhed

Attico (penthouse) Diamante.
Indcheckning tidsmæssigt som aftalt.
Nogle misforståelser grundet den italienske kontrakt’s
Udformning, samt sprogbarriere.
Dog var alt som aftalt prismæssigt.
Madrasserne i sengene nye og fine MEN
Alt for hårde.
Alt i køkken-inventar pånær skarpe køkken-knive.
Havde selv senge-linned med.
Der er hovedpuder, men ikke tæpper eller andet ,så det bør man lige overveje eller checke op på.
Meget fin teledækning(4g)
Tv kanaler: Italienske.
Mini-anlæg dog uden radiosignal.
Musik cd’er samt evt. Usb- filer med musik vis man er glad for musik, bør medbringes.
Lejligheden samt terrasse ellers super dejlig , billederne af stedet lever fuldstændig op til forventningerne
PS. Der er mange myg.

Læs mere
 
search map