Ferieboliger og hoteller i Gallipoli

Der er en flot sandstrand midt i byen
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

"Den smukke by"

Gallipolis gamle bydel ligger flot ud til det Ioniske Hav og er forbundet til fastlandet med en bro. Byen er af græsk oprindelse og Gallipoli betyder ’den smukke by’. Navnet passer fint på den gamle bydel, der hæver sig stolt op over det Ioniske Hav.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Sydlandsk atmosfære

Byens charme består naturligvis i nærheden til havet, men også i de mange interessante gader og miljøer, der udspiller sig i det historiske centrum. Byen emmer af syditaliensk vitalitet og atmosfære.

Læs mere om Gallipoli

Udsat placering

Pga. byens udsatte placering har den altid været befæstet, og en lille del af det fæstningsværk, man kan se i dag, stammer fra den romerske periode. I byens centrum ligger katedralen Sant’Agata (byens skytshelgeninde) fra 1630, der er et imponerende eksempel på den barokstil, som præger hele Salento-halvøen. Katedralen, der er fyldt af malerier fra det 17. århundrede, er et helt lille kunstmuseum.

Skjul teksten
 
 
search map