Fasano, Apulien Zoosafari og Fasanolandia

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Italiens største

Dyreparken, Zoosafari, er den største af sin slags i Italien med ca. 1.700 dyr og 200 forskellige dyrearter fra alle kontinenter. Her lever dyrene frit på åbne områder, hvor både dyr og mennesker har mulighed for at komme tæt hinanden. Parken er delt op i flere forskellige områder alt efter dyreart. Safariområdet er det største område i parken, hvor publikum kører rundt i egen bil og på ganske tæt hold ser de ”vilde” dyr som løver, elefanter, giraffer, kameler, etc.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Charmerende område

I det 700 m² store tropiske område kan man se slanger, krokodiller, skildpadder og mange andre arter. I ”fuglehuset” lever nogle af verdens mest eksotiske fugle og her er også en stor udendørs voliere til de største af papegøje arterne. Det mest charmerende område i parken er pattedyrenes sø med vandfald og små øer. Her kommer man til med et mini-tog, der tager én med rundt om søen, mens man har rig lejlighed til at kigge på alle de mange dyrearter der lever i området. Her ser man flodheste, sæler, brune bjørne, isbjørne og godt gemt på én af øerne, finder man de aktive gibbonaber.

Udfordrende område

Det mest udfordrende af alle områderne er nok det stisystem, der løber gennem skoven og som man kan vandre af, mens man spejder efter bl.a. gorillaer, chimpanser, leoparder og store fugle på meget meget nært hold. I det oceaniske område kan man se pingviner, søløver og ikke mindst de optrædende delfiner.

Mange forlystelser

Fasanolandia er en forlystelsespark, der ligger inde i zoosafari, man kan dog godt besøge forlystelsesparken uden først at gå gennem dyreparken. Her er mere end 25 forskellige forlystelser fra de vildeste ture til de mere rolige – noget for enhver smag og alder. Her kan man også se diverse shows opført af kunstnere og dyr.

Læs mere på http://www.zoosafari.it/ (du kan klikke dig ind på den engelske version)

 
search map