Hotel i Fasano i Apulien

Masseria Torre del Diamante

 
Masseria Torre del Diamante er ikke tilgængelig i øjeblikket
Masseria Torre del Diamante er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fasano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Perfekt udgangspunkt til at udforske området

Masseria Torre del Diamante var oprindeligt en af de mange gamle karakteristiske gårde i Apulien, de såkaldte masserie. Stedet er smukt beliggende på landet ca 1,5 kms fra byen Fasano og den smukke Adriaterhavskyst, som strækker sig fra Ostuni til Monopoli og som byder på både sand- og stenstrande. Byerne Ostuni, Cisternino, Locorotondo, Alberobello og Polignano a Mare ligger allesammen indenfor en god halv times kørselsafstand fra Masseria Torre del Diamante. Du må ikke gå glip af Alberobello med de verdensberømte trulli huse, som er indbegrebet af Apuliens kultur. Byen blev optaget på Unescos verdenskulturarvliste i 1996.

Historisk landsted med smuk have

Torre del Diamante er blevet nænsomt istandsat med stor respekt for den oprindelige tradition og arkitektur og fremstår i dag som et elegant og indbydene Masseria, som byder på al tænkelig komfort så som en dejlig swimmingpool med behagelige solsenge og sofaer, som er beliggende i den smukke have med dens århundrede gamle krogede oliventræer. Nyd middagen i restauranten Il Greco Nero med udsigt til poolen, hvor køkkenchef Filippo Pirillo serverer lokalt inspirerede retter efter alle kunstens regler. Der er desuden en bar, hvor du kan nyde en drink efter dagens strabadser. Har du aktive familiemedlemmer er der mulighed for at leje cykler, og der er også mulighed for ridning i området, kokkekurser, vinsmagninger (i lavsæsonen) samt mulighed for at spille golf, - alt mod tillæg.

Læs mere om Masseria Torre del Diamante

Suiter og værelser

På Torre del Diamante er der 30 værelser i forskellige kategorier. Hos In-Italia har vi valgt at formidle de 13 elegante, rummelige (52 m2) og smukt indrettede suiter til max. 4 personer og desuden dobbeltværelserne. Der er lyse egetræsmøbler og gulve med originale Trani fliser. Alle suiter har et soveværelse med dobbeltseng, en smagfuldt indrettet stue med to sovesofaer, to elegante badeværelser, et med brusebad og et med jacuzzi. Alle suiter er udstyret med aircondition, sattelit tv og minibar ligesom der er en lille møbleret have. I suiterne findes der også en køkkenniche, som kan benyttes mod betaling, og som skal forudbestilles ved booking.

Værelserne på Masseria Torre del Diamante

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Masseria Torre del Diamante

Læs personlige anmeldelser af Masseria Torre del Diamante som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Torre del Diamante. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Masseria Torre del Diamante

Dejligt ophold

Læs mere

Bedømmelse af Masseria Torre del Diamante

Læs mere
 
search map