Anmeldelser af Masseria Torre Coccaro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Masseria Torre Coccaro

Læs personlige anmeldelser af Masseria Torre Coccaro som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Masseria Torre Coccaro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og hans familie fra Hellebæk boede på Masseria Torre Coccaro i Fasano fra d. 12. til d. 14. juli 2008.

2 nætter i luksus på vores Masseria Torre Coccaro. Et skøøønt sted med en eksklusiv og samtidig afslappet stemning. Restaurant i det fri, jazz sangerinde, en suite af høj standard, ridestalde, mountain bikes, en pool udformet som en strandm men uden sand og en beach club ved havet. Hvis man ønsker luksus så er dette stedet... endnu bedre kunne opholdet have været uden de mange engelske børn.

Alt i alt var det endnu en dejlig ferie arrangeret gennem In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map