Hotel i Fasano i Apulien

Masseria Torre Coccaro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En ferie med komfort, skønhed og ro

Masseria Torre Coccaros har helt og holdent fortjent sine 5 stjerner, og i disse fabelagtige omgivelser kan du både nyde wellness-center med pool, jacuzzi, massage og fitnesscenter, samt en strandlignende pool med jacuzzi. Desuden findes her en privat strand (ca. 4 km. væk), flere gode og hyggelige restauranter på området og en golfbane med 9 huller. Omgivelserne er vidunderligt rolige. Du kan slentre langs smukke alléer og i skyggefulde olivenlunde, og nyde synet og duften af mandeltræer, blomsterranker og stemningsfulde terrakottakrukker.

Masseria Torre Coccaro er præcis, som du håber

Her skuffes dine høje forventninger ikke. Lige fra synet af de hvide, æstetisk smukke, enkle bygninger til mødet med den venlige, syditalienske charme: Du mødes lige fra starten af det, der danner rammerne om din skønne ferie her. Bygningerne bærer præg af en rustik, landlig stil, som sikrer, at du bliver sat i den rette stemning fra begyndelsen. De stammer helt tilbage fra 1600-tallet, er varsomt renoverede og her er endda et smukt, lille kapel fra 1730. Et kapel, der førhen blev anvendt af de fiskere, der boede langs med kysten, og hvor man stadig holder messe den dag i dag.

Stor grøntsagshave og vingeslag - både duernes og historiens

Ud til gårdspladsen og bag de mure, der skærmer Masseria Torre Coccaro fortil, gemmer sig en stor grøntsagshave. En anden detalje, som du nok vil finde fascinerende, er duetårnet, som befinder sig på terrassen. Især i krigstid anvendte man her duer til at sende meddelelser til omverdenen. Yderligere vingeslag - af den historiske slags - finder du ved de store grotter, hvor der endnu i dag står en gammel olivenoliekværn. Disse grotter fungerede i øvrigt som fårehyrdernes sovepladser omkring år 1.000.

Læs mere om Masseria Torre Coccaro

Slap af og nyd freden, eller udforsk omgivelserne

Det er skønt bare at få lov at være til, og at tage dagen, som den kommer. For mange er det essensen af ferie. Det har du rig mulighed for her på Masseria Torre Coccaro. Du kan vælge at slappe af ved den herlige, udendørs pool, hvor du kan slikke sol hele dagen, eller du kan bestemme dig for at tage på eventyr i omgivelserne. Hvis du ikke ønsker at gå, kan du leje en cykel uden at betale ekstra, hvor du dog er afhængig af tilgængelighed. Her er også en joggingrute for dig, der gerne vil lidt hurtigere frem i verden. I området kan du ride, og nede på stranden kan du kaste dig over forskellige sportsgrene både til lands og til havs, herunder dykning, windsurfing, firhjulstrækker på stranden, med mere. Til børnene findes her endog en diskret miniklub med mulighed for babysitter.

Forkæl dig selv med wellness, massage og vinsmagning

Vel tilbage igen kan du begive dig til Aveda SPA, hvor den romantiske, indendørs pool i naturlige grotter venter dig. Her kan du bestille forskellige typer behandlinger, for eksempel massager, eller følge en lektion i yoga, pilates eller thaichi. Eller hvorfor ikke runde en begivenhedsrig dag af med at lade sommelieren Paolo tage dig med til den velassorterede vinkælder, hvor han fortæller om italienske vine og lader dig smage på en god drue. Nu er det jo sådan, at du befinder dig i Apulien, kendt for sine gode vine, og det ville være en skam, hvis du tog hjem fra din rejse uden at have smagt på de lækre druer, fra et sted, hvor solen står højt på himlen. Hvis du har spørgsmål eller ønsker tips og råd til, hvad du ellers kan finde på under din ferie, så kontakt til enhver tid receptionen, som vil gøre deres bedste for at hjælpe dig. For eksempel kan de booke dig ind, hvis du ønsker at sejle med på hotellets yacht, hvor skipperne sørger for udflugter til blandt andet Polignano Mare. Andre aktiviteter, som du kan deltage i er for eksempel italienske sprogkurser, madlavningskurser, olivenoliesmagning, tennislektioner - ja, alt mellem himmel og jord.

I Apulien smager maden og vinen ekstra godt

Apulien er kendt for sin eksotiske mad, med anstrøg af græske og tyrkiske madtraditioner. De gode vine er en anden ting, du kan glæde dig til i denne region. Også på Masseria Torre Coccaro kan du både spise og drikke rigtigt godt, hvilket er en fordel for dig, som helst vil lade bilen stå. Du kan godt regne med, at du hverken er sulten eller tørstig, når du vender hjem fra ferien; tværtimod vil du have masser af gode minder om nye smagsoplevelser. Du har lidt at vælge imellem, når det kommer til mad og drikke, afhængigt af, hvad du er sulten efter. Du kan vælge, på en varm, skøn sommerdag, at spise under pergola'en med duftende jasmin og bouganville på restauranten Egnathia, der har hjemme i en stald fra 1600-tallet. Eller hvad med at spise foran den store, åbne pejs på restauranten Le Palme of Masseria Maizza, hvor der også er en fin udsigt over poolen? Her er det køkkenchefen Luigi Giannuzzi, som bestemmer, hvad der skal serveres. I sommerhalvåret spises middagen ude i appelsinhaven, som kan dateres tilbage til 1500-tallet. Lige ved poolen ligger Cabana, som byder på salater, pasta og grillet fisk og kød, perfekt for dig, som vil have noget nemt og enkelt i løbet af dagen. Derudover findes der en restaurant nede ved vandet, som hedder Coccaro Beach Club, hvor du kan frådse i friske fisk eller slappe af i lounge-baren. Din drink før eller efter maden kan du nyde flere forskellige steder, som eksempelvis i spillerummet, hvor du kan tage et slag kort samtidig, i musikrummet til tonerne fra et piano, i hotellets Pool Table & Cigar Lounge, hvor du har et stort udvalg af cubanske og italienske cigarer, eller i deres Tower Lounge, hvor du kan studere de kunstneriske omgivelser og hygge dig foran ildstedet. Ja, mon ikke, du finder dit favorit-sted på Masseria Torre Coccaro?

Gode faciliteter på værelserne

Der er i alt 36 værelser og suiter på hotellet. Alle har SKY-tv, pengeboks og Wi-Fi. Værelserne er opdelt i forskellige kategorier, som kan variere i udseende og størrelse, til trods for, at de er i samme kategori. Læs under beskrivelserne af de enkelte værelsestyper for at danne dig et nærmere indtryk.

Læs om værelserne på Masseria Torre Coccaro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map