Anmeldelser af Il Nido degli Agrumi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Nido degli Agrumi

Læs personlige anmeldelser af Il Nido degli Agrumi som ligger i Apulien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Nido degli Agrumi. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Il Nido degli Agrumi

Opholdet på il Nido degli Agrumi har været en fornøjelse. Det lille veludstyrede hus opfylder alle behov. Til huset hører en lille terrasse under et løvhang af vinløv og en tagterrasse med den smukkeste udsigt. Selve huset er selvstændigt beliggende i en stor og meget smuk have, som man deler med ejerne, der bor i et flot gammelt masseria( typisk landejendom ) omgivet af olivenlunde. Værtsparret er uhyre venlige og imødekommende og gjorde alt, for at vi skulle føle os godt tilpas. Stedet egner sig til enhver, der kan lide fred og ro og landlig idyl. Derudover er stedet et godt udgangspunkt for udflugter i området. Det eneste, vi manglede, var en adresse på huset og en kørevejledning fra Fasano dertil.

Fasano som feriedestination

Alberobello er et must, men man kan også nå til Matera, som bliver europæisk kulturby 2019. Byerne omkring Fasano er meget hyggelige, maleriske og fotogene, både kystbyerne og bjergbyerne. Vort værtspar anbefalede Lama d'Antica nær Fasano, som vi ikke havde hørt eller læst om. Smukt sted, hvor folk har boet i klippegrotter i over 1000 år.

Il Nido degli Agrumi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Kørevejledning ville have været en hjælp
 
Selve indkvarteringen på Il Nido degli Agrumi
Treværelseshus med 4/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Il Nido degli Agrumi

Fasano som feriedestination

Ingen stor by, men havde dog et stort supermarked. Man er nødsaget til at have bil for at kunne komme fra huset.

Il Nido degli Agrumi
Rent og pænt

Huset var rent og fint, men der var ret mange katte, og nogen af dem virkede lidt underernærede. Det er ikke så fedt at se på ens ferie!
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Il Nido degli Agrumi
Treværelseshus med 4/6 sovepladser

Lav om til max 4 personer, huset var ikke så stort.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

Forholdsvis stort pool, men den kunne renses oftere
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map