Villa i Fasano i Apulien

Il Nido degli Agrumi

 
Il Nido degli Agrumi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Nido degli Agrumi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fasano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette pæne landhus byder på en dejlig, syditaliensk atmosfære med smukke frugt- og oliventræer i haven i et område, der er typisk for Apulien. Den nærmeste sandstrand finder man ved Savelletri - Fasano ca. 9 km væk.

Pool og frugttræer

I villaens have finder man midt på den den store græsplæne den dejlige private pool (12 x 6 m) med tilhørende solstole.

Læs mere om Il Nido degli Agrumi

Treværelseshus med 4/6 sovepladser:
- Villaen består af et stort opholdsrum med dobbeltsovesofa og satellit-TV og rustikt køkken med nye hvidevarer. Der findes endvidere to soveværelser med dobbeltseng samt to store badeværelser med bruser.
OBS: Pga de to soveværelser med hver deres badeværelse er huset et oplagt valg for to par, der rejser sammen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Il Nido degli Agrumi

Læs personlige anmeldelser af Il Nido degli Agrumi som ligger i Apulien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Nido degli Agrumi. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Il Nido degli Agrumi

Bedømmelse af Il Nido degli Agrumi

Opholdet på il Nido degli Agrumi har været en fornøjelse. Det lille veludstyrede hus opfylder alle behov. Til huset hører en lille terrasse under et løvhang af vinløv og en tagterrasse med den smukkeste udsigt. Selve huset er selvstændigt beliggende i en stor og meget smuk have, som man deler med ejerne, der bor i et flot gammelt masseria( typisk landejendom ) omgivet af olivenlunde. Værtsparret er uhyre venlige og imødekommende og gjorde alt, for at vi skulle føle os godt tilpas. Stedet egner sig til enhver, der kan lide fred og ro og landlig idyl. Derudover er stedet et godt udgangspunkt for udflugter i området. Det eneste, vi manglede, var en adresse på huset og en kørevejledning fra Fasano dertil.

Læs mere

Kaotisk modtagelse

Selvom vi havde kontaktet "udlejer" vedr. ankomsttidspunkt, var der ingen, der vidste at vi kom. På Esso tanken (hvor vi skulle hente nøgle) var der ingen nøgle. Vi havde som angivet meldt vores ankomst tidspunkt Vi måtte ringe endnu en gang til et kontor, som så gav besked til udlejer. Udlejer kom lidt senere- meget forvirret. Kommunikationen var svær, da hun ikke talte andet end Italiensk.
Ferie boligen ligger langt fra alfavej, det bør man informerer om. Kontakt med udlejer var sporadisk, selvom de boede på samme grund. Det var tydeligt, at hun undgik kontakt p.gr. a. sprog vanskeligheder.
Huset var slidt, det var rent indenfor, men udenfor var der ikke gjort klar. Ikke en feriebolig , vi vil vælge en anden gang. Vi havde aftalt med udlejer, at hun ville komme aftenen før vores afrejse. For at aflæse måler osv. men vi så hende ikke.

Læs mere

Bedømmelse af Il Nido degli Agrumi

Læs mere
 
search map