Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fasano er en by, hvis historiske centrum er præget af masser af små stræder og hvidkalkede huse, som er meget charmerende og karakteristiske for Syditalien. Byen har flere historiske vidnesbyrd, et af disse er Torrione delle Fogge, som er det eneste tårn tilbage af de 15, der tidligere var en del af byens ringmur.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Blandt olivenlunde

I centrum findes et pænt udvalg af restauranter og butikker. Byen ligger blandt olivenlunde og tæt på vandet. Tæt på byen ligger flere af Apuliens mere kendte byer som Alberobello, Martina Franca og Locorotondo.

Læs mere om Fasano

Fra Egnazia til Fasano

Byen er grundlagt i nærheden af, der hvor den romerske by Egnazia lå. Egnazia var en meget vigtig by under Romerriget, hvor den med dens havn og gode forbindelser til resten af Romerriget var et vigtigt trafikknudepunkt. I forbindelse med Romerrigets fald blev byen ganske langsomt forladt og den dag i dag er det kun ruinerne der er tilbage. På stedet findes der dog et spændende arkæologisk museum og det er ligeledes muligt at se ruinerne. Både museet og ruinerne er åbne for offentligheden. Da Egnazia gik til grunde begyndte de folk der havde boet i byen at lave små bosættelser i området og på denne måde opstod det, som senere blev til Fasano.

Skjul teksten
 
 
search map