Villa i Corsano i Apulien

Villa Scarnera

 
Villa Scarnera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Scarnera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corsano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et dejligt sted at holde ferie, hvis du drømmer om at rejse til den sydlige del af Italien. Slå dig ned i en typisk Middelhavsvilla med udsigt over havet og den vilde kyst, kun få kilometer fra de fineste sandstrande.

Et hvidt hus på en klippe

I Villa Scarnera har du dit eget fristed i Apulien, hvor du kan slappe af i den karakteristiske have og på den kønne, møblerede terrasse. Und dig selv en afslappende ferie sammen med familien, og nyd alle naturens dufte og den herlige sol under pergolaen.

Læs mere om Villa Scarnera

Udforsk Salento

Gør dig klar til oplevelser, du sent vil glemme! I Salento er omgivelserne en fryd for øjet, og du bliver et med den syditalienske kultur. Begynd din ferie med en afslappende slentretur langs med kystpromenaden, som passerer forbi villaen. Du vil blive blændet af naturens skønhed. Begiv dig ud på en vandresti, som fører dig ned til klipperne, eller kør langs en af kystvejene, hvorfra du kan se små klippefyldte vige og turkist havvand. Foretrækker du sandstrande? Tag blot 15 km. væk, til den anden side af "støvlens hæl", og du kommer til at måbe ved synet af de exceptionelt smukke, hvide sandstrande, du møder her. De er sandstrande er i særlig grad egnede til børn, da vandet er lavt. Du finder et stort udvalg af forskellige restauranter i nærområdet.

En rummelig og veludstyret villa

Her i Villa Scarnera kan du rigtigt slappe af og være dig selv, for her er alt, hvad en familie kan få brug for. Godt med plads, en have (med sten), borde, stole og også en stengrill. Alt dette - plus fantastisk havudsigt! Du har også din egen indgang, og der er plads nok til at parkere op til tre biler. Tag en dejlig pause i den smukke have, og sæt dig med en bog mellem blomsterne, eller sid og filosofer over tilværelsen eller småsnak med dit rejseselskab under pergolaen.

Bemærk, at den største ejendom hører til to andre villaer, som tilhører to brødre. Det andet hus, nogle meter væk, har sin egen indgang, egen parkeringsplads og egen terrasse.

Bemærk, at haven ikke er delt op.

Villa Scarnera er til 8 personer

Villaen er på i alt 200 m² indvendig, og har en hele 700 m² stor have, hvoraf de ca. 100 m² er i skyggen. Huset er delt op i to etager, som er forbundet via en udvendig trappe. Hver etage er totalt selvstændig, som var der tale om to separate lejligheder.

I stueetagen, ved parkeringen, finder du et dobbeltværelse med badeværelse med toilet og hårtørrer. Der er også en dagligstue og et lille køkken. Ved indgangen, ved et lille vindue, er der et lille bord med to stole, hvor du kan nyde en privat stund eller to.

På etagen ovenover findes der en stor balkon med udsigt over havet. Hall'en fører til dagligstuen, hvor du finder et åbent køkken med ovn og fire kogeplader, køl med frys og mikroovn. På samme etage findes også et soveværelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge.

På den øverste etage har du to badeværelser med bruser, toilet og hårtørrer. Udover vaskemaskinen har huset også aircondition, internetopkobling og satellit-tv.

Skjul teksten
 
 
search map