Agriturismo i Corigliano d’Otranto i Apulien

Masseria Appidè

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er en særlig fascination over Apuliens gamle karakteristiske gårde, de såkaldte masserie.

Hvor befinder vi os?

Det er, som om du ikke længere er i Italien, men føler dig hensat til Det Lykkelige Arabien, det gamle Spanien eller andre eksotiske steder. Stemningen er ofte så tyk, at man på samme tid bliver forundret, mundlam og imponeret.

Læs mere om Masseria Appidè

Historisk landsted

I tilfældet Masseria Appidè stammer bygningerne fra sekstenhundredetallet, og vi må tage hatten af for den tæft med hvilken man har formået at bevare det autentiske, samtidig med at man har introduceret den moderne komfort. Det er ikke så underligt, at gården ofte lægger scene til bryllupper, som finder dog sted i spisesalen, som er helt adskilt fra selve masseria. Et stykke fra bygningerne, således at æstetikken ikke spoleres, er her også et stort svømmebassin med separat vandmassagebassin.

værelserne

Værelserne ligger - som reglen er i denne type gårde - spredt mellem hovedbygningen og diverse istandsatte avlsbygninger og annekser. De er alle udstyret med aircondition, fjernsyn og selvfølgelig privat badeværelse. Med undtagelse af standardværelserne råder alle værelserne også over minibar.
- Economy-værelserne er enkelt indrettet og ret små. De kan ikke gæste mere end to personer og de ligger ovenfor restauranten
- Classic-værelserne ligger i selve masseriaet og er både større samt mere stemningsfulde
- suite-værelserne ligger også i masseriaet, er virkelig rummelige og er alle fordelt på to etager.
- familie-værelserne ligger i masseriaet og er næsten alle fordelt på to niveauer. De rummer op til 4 personer og er derfor særligt velegnede for familier.

Læs om lejlighederne på Masseria Appidè

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map