Ferieboliger og hoteller i Corigliano d’Otranto

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Corigliano d’Otranto er på mange måder en typisk mindre apulisk by med sin imposante borg Castello de' Monti, sin store primære kirke, kaldet Chiesa Madre, og sit væld af mindre kirker, paladser og andre smukke bygningsværker. Men hvor mange andre byer i regionen årligt besøges af millioner af turister på grund af seværdigheder af typen, "som man må se, før man dør", lever Corigliano d’Otranto en stille tilværelse.

Turismen i Apulien er ikke så massiv som så mange andre steder i Italien, og byens store skat af bygninger, som primært stammer fra 1500- og 1600-tallet, er ganske vist en stor oplevelse og en æstetiske fornøjelse, men formår dog ikke at konkurrere med normannerne store domkirker, Casteldelmonte, Lecces barok eller så meget andet.

Det er vi så mange, der glæder os over, for Corigliano d’Otranto har alt det, der skal til for et berigende og afslappet ophold, også hvad angår indkøbsmuligheder og spisesteder, og man kan blive træt af de fåreagtige grupper, der tramper Baris gamle centrum, Alberobellos trullier og Otrantos domkirke tynde.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map