Anmeldelser af Corte Altavilla Relais

<p>Udsigt over tagene fra tagterassen</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Corte Altavilla Relais

Læs personlige anmeldelser af Corte Altavilla Relais som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte Altavilla Relais. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt hotel i charmerende by

Virkelig hyggeligt hotel med god service. Conversano er en hyggelig by med flere gode restauranter og god placering i forhold til udflugter i området. Parkering er lidt udfordrende når man ankommer, men sæt bilen og gå til hotellet, så får I gode råd om hvor man kan parkere gratis.

Conversano som feriedestination

Restauranten på hotellet kan anbefales og der er yderligere et par gode steder i borgområdet. Byen uden for borgen er ikke særlig interessant. Godt udgangspunkt for besøg i Istiadalen og kysten syd for Bari.

Corte Altavilla Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Corte Altavilla Relais
Dobbeltværelse Junior Suite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Flot beliggenhed, gamle bygninger, men det alene er ikke nok

Hotellet ligger midt i Centro Storico, stort set ved siden af Castello. Vi havde et relativt stille værelse, som var pænt indrettet. Samlet set råder hotellet over flere bygninger og niveauer, hvor værelserne er delvist tilgængelige af de snoede gader, som faktisk har deres charme.
Man kan køre næsten op til hotellet op for at læsse bilen af og på. Derefter kan man parkere på den nærmeste tankstation, der er 5 min. gang væk. Alt i alt var vi ikke tilfredse med forholdet mellem pris / ydelse for et 4 stjernet hotel. Selvom man kunne sidde ved siden af receptionen og drikke gratis te, manglede vi en bar på hotellet, hvor man også kan få en drink / appetitvækker. Morgenmaden var temmelig overskuelig og ikke tilstrækkelig for et 4 stjernet hotel. Servicen var ikke specielt venlig her.

Anbefaling til kommende gæster

Caffe dell'Incontro, Piazza XX Settembre: nyde en granita, en gelato eller Caffe.
La Vita Pugliese: velsmagende lokalt køkken i moderne afslappet stil.

Corte Altavilla Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Corte Altavilla Relais
Standardværelse

Morgenmaden var ikke så god
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map