Hotel i Conversano i Apulien

Corte Altavilla Relais

Udsigt over tagene fra tagterassen Wellness
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Corte Altavilla ligger i hjertet af Conversano, en smuk kulturby som er sprængfyldt af historie og kunst.

Restaurant med mulighed for halvpension

Hotellet ligger i et middelalderpalads og har 24-timers reception, lounge og morgenmadsrestaurant, som også fungerer som restaurant om aftenen. Du kan vælge halvpension og således få smagt på det lokale køkken. Når vejret tillader det, er der udeservering på hotellets tagterrasse. Vil du ikke spise på hotellet, er der et righoldigt udvalg af spisesteder og caféer inden for kort afstand.

Læs mere om Corte Altavilla Relais

Nyttige faciliteter

Gæsterne kan benytte sig af fri internet-point og wi-fi i loungen, solterrasse, cykeludlejning og mulighed for at leje en båd fra den nærliggende havn. Ankommer du i bil, kan du parkere den på hotellets egen parkeringsplads (gratis), som ligger i kort afstand fra selve hotellet, eller på de offentlige pladser, der ligger uden om det lille centrum. I centrum er kørsel kun tilladt for de lokale. Hotellet har tilmed et wellness-center beliggende i den maleriske gamle kælder - et umiddelbart skræmmende ord på dansk, men du skal forestille dig hvælvede lokaler af stor charme - i en anden bygning.

Smagfuldt indrettede værelser

Hotellets 32 værelser er flot indrettet. Hvert rum råder over aircondition, satellitfjernsyn, internetstik, minibar og man kan - mod forespørgsel og betaling af tillæg - benytte sig af et tekøkken, som de fleste værelser er udstyret med.

Værelserne på Corte Altavilla Relais

Standardværelse

Standardværelserne er møbleret med dobbeltseng i støbejern og massive træmøbler. De råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, internetstik, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltvær. Superior

Top standardværelserne har alle senge i støbejern og den rustikke indretning inkluderer også et møbel med tekøkken. De råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, internetstik, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse Junior Suite

Junior Suite-værelserne har flotte lofter med træbjælker, udsigt over byens romanske domkirke og en lille stue ud over soveværelset med dobbeltseng. De råder alle over aircondition, tekøkken, satellitfjernsyn, telefon, internetstik og værdiboks samt eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Firesengsværelse Flat

Flat-værelserne er egentlig lejligheder bestående af to separate soverum samt lille stue med tekøkken. På badeværelset er håndvasken og toilet adskilt fra bruser eller karbad. De er endvidere udstyrede med aircondition, tekøkken, satellitfjernsyn, telefon, internetstik og værdiboks.

Dobbeltværelse Top Junior Suite

Top Junior Suite er præget af den hvide farve og de høje lofter i enten træværk eller sten. I soverummet findes desuden karbad med vandmassage. De råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, internetstik, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map