Hotel i Conversano i Apulien

Corte Altavilla Relais

Pris fra pr. pers.
Udsigt over tagene fra tagterassen Wellness
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Corte Altavilla ligger i hjertet af Conversano, en smuk kulturby som er sprængfyldt af historie og kunst.

Restaurant med mulighed for halvpension

Hotellet ligger i et middelalderpalads og har 24-timers reception, lounge og morgenmadsrestaurant, som også fungerer som restaurant om aftenen. Du kan vælge halvpension og således få smagt på det lokale køkken. Når vejret tillader det, er der udeservering på hotellets tagterrasse. Vil du ikke spise på hotellet, er der et righoldigt udvalg af spisesteder og caféer inden for kort afstand.

Nyttige faciliteter

Gæsterne kan benytte sig af fri internet-point og wi-fi i loungen, solterrasse, cykeludlejning og mulighed for at leje en båd fra den nærliggende havn. Ankommer du i bil, kan du parkere den på hotellets egen parkeringsplads (gratis), som ligger i kort afstand fra selve hotellet, eller på de offentlige pladser, der ligger uden om det lille centrum. I centrum er kørsel kun tilladt for de lokale. Hotellet har tilmed et wellness-center beliggende i den maleriske gamle kælder - et umiddelbart skræmmende ord på dansk, men du skal forestille dig hvælvede lokaler af stor charme - i en anden bygning.

Smagfuldt indrettede værelser

Hotellets 32 værelser er flot indrettet og har plads op til 4 gæster. hver rum råder over selvstændigt airconditionanlæg, satellitfjernsyn, internetstik, minibar og man kan - mod forespørgsel og betaling af tillæg - benytte sig af et tekøkken, som de fleste værelser er udstyret med.

Værelserne på Corte Altavilla Relais

Standardværelse med morgenmad

Standardværelserne er møbleret med dobbeltseng i støbejern og massive træmøbler. De råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, internetstik, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltvær. Superior med morgenmad

Top standardværelserne har alle senge i støbejern og den rustikke indretning inkluderer også et møbel med tekøkken. De råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, internetstik, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse Junior Suite med morgenmad

Junior Suite-værelserne har flotte lofter med træbjælker, udsigt over byens romanske domkirke og en lille stue ud over soveværelset med dobbeltseng. De råder alle over aircondition, tekøkken, satellitfjernsyn, telefon, internetstik og værdiboks samt eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer.

Firesengsværelse Flat med morgenmad

Flat-værelserne er egentlig lejligheder bestående af to separate soverum samt lille stue med tekøkken. På badeværelset er håndvasken og toilet adskilt fra bruser eller karbad. De er endvidere udstyrede med aircondition, tekøkken, satellitfjernsyn, telefon, internetstik og værdiboks.

Dobbeltværelse Top Junior Suite med morgenmad

Top Junior Suite er præget af den hvide farve og de høje lofter i enten træværk eller sten. I soverummet findes desuden karbad med vandmassage. De råder alle over aircondition, satellitfjernsyn, telefon, internetstik, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Terrazza Acqua

Polignano a Mare, Apulien

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Messapia

Santa Maria di Leuca, Apulien

Hotel Villa Scapone

Mattinata, Apulien

Residence Paradise

Peschici, Apulien

Populært i Apulien

search map