Hotel i Conversano i Apulien

Corte Altavilla Relais

<p>Udsigt over tagene fra tagterassen</p>
<p>Wellness</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Corte Altavilla ligger i hjertet af Conversano, en smuk kulturby som er sprængfyldt af historie og kunst.

Restaurant med mulighed for halvpension

Hotellet ligger i et middelalderpalads og har 24-timers reception, lounge og morgenmadsrestaurant, som også fungerer som restaurant om aftenen. Du kan vælge halvpension og således få smagt på det lokale køkken. Når vejret tillader det, er der udeservering på hotellets tagterrasse. Vil du ikke spise på hotellet, er der et righoldigt udvalg af spisesteder og caféer inden for kort afstand.

Læs mere om Corte Altavilla Relais

Nyttige faciliteter

Gæsterne kan benytte sig af fri internet-point og wi-fi i loungen, solterrasse, cykeludlejning og mulighed for at leje en båd fra den nærliggende havn. Ankommer du i bil, kan du parkere den på hotellets egen parkeringsplads (gratis), som ligger i kort afstand fra selve hotellet, eller på de offentlige pladser, der ligger uden om det lille centrum. I centrum er kørsel kun tilladt for de lokale. Hotellet har tilmed et wellness-center beliggende i den maleriske gamle kælder - et umiddelbart skræmmende ord på dansk, men du skal forestille dig hvælvede lokaler af stor charme - i en anden bygning.

Smagfuldt indrettede værelser

Hotellets 32 værelser er flot indrettet. Hvert rum råder over aircondition, satellitfjernsyn, internetstik, minibar og man kan - mod forespørgsel og betaling af tillæg - benytte sig af et tekøkken, som de fleste værelser er udstyret med.

Læs om værelserne på Corte Altavilla Relais

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Corte Altavilla Relais

Læs personlige anmeldelser af Corte Altavilla Relais som ligger i Apulien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Corte Altavilla Relais. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Corte Altavilla Relais

Hyggeligt hotel i charmerende by

Virkelig hyggeligt hotel med god service. Conversano er en hyggelig by med flere gode restauranter og god placering i forhold til udflugter i området. Parkering er lidt udfordrende når man ankommer, men sæt bilen og gå til hotellet, så får I gode råd om hvor man kan parkere gratis.

Læs mere

Flot beliggenhed, gamle bygninger, men det alene er ikke nok

Hotellet ligger midt i Centro Storico, stort set ved siden af Castello. Vi havde et relativt stille værelse, som var pænt indrettet. Samlet set råder hotellet over flere bygninger og niveauer, hvor værelserne er delvist tilgængelige af de snoede gader, som faktisk har deres charme.
Man kan køre næsten op til hotellet op for at læsse bilen af og på. Derefter kan man parkere på den nærmeste tankstation, der er 5 min. gang væk. Alt i alt var vi ikke tilfredse med forholdet mellem pris / ydelse for et 4 stjernet hotel. Selvom man kunne sidde ved siden af receptionen og drikke gratis te, manglede vi en bar på hotellet, hvor man også kan få en drink / appetitvækker. Morgenmaden var temmelig overskuelig og ikke tilstrækkelig for et 4 stjernet hotel. Servicen var ikke specielt venlig her.

Læs mere
 
search map